MaMicurina
Fanka BB :)
ajako ciesze sie ze jest ok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i cały czas serie leków biorę duphastony i wszystko inne
mam nadzieję, że już za tydzień pozwoli mi to podostawiać bo ileż można????? 
był moment, że szyjka mi się zaczęła skracać w tempie 5 mm na 6 dni i mi dowalił duphaston i buscopan 3 razy na dobę
ostatnio troszkę zaczęłam oszukiwać 2 razy dziennie biorę bo poprostu wydaje mi się, że troszkę przesadza z ilością leków 

no szok serio! piekne przezycie, ciesze sie, ze z tego nie zrezygnowalismy, bo to pewnie moja ostatnia ciaza, wiec przynajmniej to przezylam i wiem jak to wyglada.
lekarz mu dal ta glowice jak przelaczyl na 3d, bo to taka raczej jest fajna zabawka to 3d, do poogladania dzidziusia i radochy dla rodzicow, badanie wykonuje sie na porzadnym sprzecie 2d.