A na stronie akurat pisze, ze lekarstw zadnych w bagazu rejestrowanym![]()
To jest głównie zapis po to, że jak coś się stanie z bagażem albo z tymi lekami w nim, to oni umywają ręce i nic od linii lotniczych nie dostaniesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na stronie akurat pisze, ze lekarstw zadnych w bagazu rejestrowanym![]()
no co ty!:-)nawet tak nie piszpodejrzewam ze gin wie co robi haha ;] ale ogolnie to bedzie moj 3 pobyt w szpitalu w tej ciazy jak juz wiecie -mam nadzieje z enie ostani w sensie ze bedzie 4 raz po 36 tygodniu a nie ze w 30 tc urode jak syna.
spokojnie duzo kobiet ma cukrzyce w ciazy:-)...bedzie okJa też po wizycie
Generalnie czekałam 2,5 h bo było jakieś mega opóźnienie, okazało się,że wchodzą nowe przepisy i Pani dr musiała wszystkie karty przepisywać więc się zeszło
Nic w sumie ciekawego nie mówiła, wyniki krwi się poprawiły więc magnez będę brała tylko raz dziennie
Ale niestety po glukozie wyszła cukrzyca
Jestem załamana, mam iść do diabetologa
Wynik przed 112 wynik po 2-óch godzinach już 151
ehhhh a taką książkową ciążę póki co miałam
ło matko nusia zaczynasz 30 tydzien Ale jaja nie chce mi sie wierzyc, ze to juz
nusia super usg w 32 tyg a , a ile razy robia w irlandii usg?
Ehh dziewczyny bedzie dobrze..
Najgorzej, ze do samolotu zastrzykow nie wniose a poki co powinnam kontynuowac branie..
podejrzewam ze gin wie co robi haha ;] ale ogolnie to bedzie moj 3 pobyt w szpitalu w tej ciazy jak juz wiecie -mam nadzieje z enie ostani w sensie ze bedzie 4 raz po 36 tygodniu a nie ze w 30 tc urode jak syna.
Ja też po wizycie .Ale niestety po glukozie wyszła cukrzyca
Ale niestety po glukozie wyszła cukrzyca![]()
Dobra sama sie uspokoilam, damy rade ;-)