reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kurde Anula to już prawie 2 kg radości
Matko kochana ciekawe ile mój mały będzie ważył, na USG które mam po 11.01
Kurde może też już taki duży będzie, ale radocha :):)

reklama
Kurde Anula to już prawie 2 kg radości
Matko kochana ciekawe ile mój mały będzie ważył, na USG które mam po 11.01
Kurde może też już taki duży będzie, ale radocha :):)

pewnie że będzie duży teraz ciążę masz ciut młodszą ale to za 3 tygodnie prawie to urośnie, może i mojego przerośnie kto wie :-)
najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe

Anula piękne wieści :-):-):-):-) gratulacje :-):-) swoją drogą Marcelek już kawał faceta :-):-) a ja mam taki sam wiek ciąży i za 2 tygodnie usg dopiero - ciekawe jak Maluchy urosną do tego czasu, ale wiem jedno - moja Mała chyba jest strasznie długa jak ma czkawkę czuję ją i pod żebrami i przy biodrze :-):-):-)

Ja też mam za 2 tygodnie usg już się doczekać nie mogę:tak:, ale jak zwykle martwię się, żę coś nie tak, że mała będzie kruszynka, albo coś innego wymyśli...:eek:

Anula piękne wieści :-):-):-):-) gratulacje :-):-) swoją drogą Marcelek już kawał faceta :-):-) a ja mam taki sam wiek ciąży i za 2 tygodnie usg dopiero - ciekawe jak Maluchy urosną do tego czasu, ale wiem jedno - moja Mała chyba jest strasznie długa jak ma czkawkę czuję ją i pod żebrami i przy biodrze :-):-):-)

no ciekawe ile twoja będzie ważyła, teraz to już nam dzieciaczki rosną i doskonalą umiejętności aby za 2 miesiące wykrzyczeć nam radośnie jestem Mamo, jestem Tato ! :-D

mnie Marcel jak się wyciągnie też torturuje na wskroś brzucha :tak: duże dzieciaczki już mamy :happy2:

Ja też mam za 2 tygodnie usg już się doczekać nie mogę:tak:, ale jak zwykle martwię się, żę coś nie tak, że mała będzie kruszynka, albo coś innego wymyśli...:eek:
inamorate ja tez czekam na USG, mam w przyszłym tygodniu. niestety w szpitalu :-(, więc jest spora szansa, że mało sie dowiem dopóki do mojej prowadzącej nie pójdę :-:)-:)-:)-(,a nie widziałam małej od połówkowego. mam nadzieje, że urosła bo miałam kiepskie wyniki i sie troszke obawiali czy nie będzie za mała.:-(

anula - bardzo pęknie, cieszę się, że Marcelek zdrowiutki i już ma taka piękna wagę:)

nefi - nie martw się na zapas:) na pewno urosła tyle ile potrzebuje:)

a mój teść miał 69 cm(!!!) jak się urodził:o

inamorate ja tez czekam na USG, mam w przyszłym tygodniu. niestety w szpitalu :-(, więc jest spora szansa, że mało sie dowiem dopóki do mojej prowadzącej nie pójdę :-:)-:)-:)-(,a nie widziałam małej od połówkowego. mam nadzieje, że urosła bo miałam kiepskie wyniki i sie troszke obawiali czy nie będzie za mała.:-(

Ja mam usg co wizytę, ale jakoś lekarz mi szczegółów nie podaje... Ostatnio tylko, żę wszystko ok i malutka waży 1100gr czyli niby w porządku. Oj ciekawość mnie zabija... Teraz już tylko czekać do 07.01 a to juz 8 miesiąc będzie :eek: oj chyba zaczynam panikować:szok:

reklama
Do góry