reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

pffff tu ofcourse pelen luzik..... wizyta co dwa tygodnie, zadnych badan na tego paciorkowca, masakra jakas seriooo.....
ja ide w poniedzialek, i powiem wam szczerze ze troche mi nawet szkoda energii na ta wizyte...... bo i tak nic mi nie powie i tak (dlugosc macicy i cisnienie?? pffffff kiedy to sie sskonczy..)​

reklama
Kamila "na oko" za jakieś 2 tygodnie :-):-):-):-);-);-);-);-)

Eheheh dobre :-D

Kamila jeszcze troche.. :sorry: Ja tez juz nie widze sensu w tych wizytach- myslalam, ze jakies wskazowki , plan porodu omowienie.. a tu nic.. Macica wieksza o 2 tyg to i tak nie zmienia sytuacji ( chociaz agusia miala dodatkowy scan przez to) , cisnienie sobie kontroluje sama w domu .. więc :sorry:

Kasiulka trzymam kciuki za Was - oby nie trzeba było wywoływać :-)

Udorka Ja pewne poszła bym prywatnie na USG . Połowa grudnia była dość dawno temu i trochę dziwne że nie zrobił Ci USG koło 36 tygodnia :baffled:

A ja idę w poniedziałek na wizytę - może choć z centymetr rozwarcia będę miała :rolleyes2:fajnie by było :-D

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt trochę nie w temacie jestem ale od obiecuje poprawę :-)Ja mam wizytę w poniedziałek i mam iść na ktg.A w środę chyba pójdę sobie na usg a co mi tam :-)Jak będzie trzeba to mogę rodzić w bólach 2 dni jakoś przeżyje chyba :-DA tak naprawdę to jakoś nie przejmuje się porodem wiec zaczynam nastawiać sie na męczarnie bo jakoś wszystko na opak w tej ciąży

Kolejne wiadomoscie z warszawy ze szpitala na ul karowej 2
Dzisiaj wloza mi tylko cewnik-balonik, z ktorym mam chodzic do jutra do rana, a jutro dopiero oxy. Ale pani polozna mowi, ze jak nie bedzie chcialo sie grzesiowi wychodzic, to nic nie pomoze. Takze sie nie nastawiam i czekam cierpliwie w dobrym humorze

Kasiulka trzymam kciuki żeby jednak Grzesiowi chciało się wyjść :) szkoda że dzisiaj się nie urodził to by z ciotką z BB obchodził razem urodzinki :)) trzymam kciuki żeby coś balonik zadziałał :))

A ja właśnie przed chwilą wróciłam z laboratorium krew i mocz oddany i w piątek na wizytę do gina idziemy :)

reklama
Do góry