reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Gratuluję hurtowo wszystkich dobrych wieści i udanych wizyt - fantastycznie się takowe relacje czyta.

nefi ja też jestem przekonana, że z tymi nerkami to wszystko dobrze się poukłada - trzymam za to kciuki.

Mini no chyba się nie spodziewałaś, że powijesz córę 5-kilową? ;-):-)

Manta 3L płynów dziennie :szok: Toż by dopiero był wyczyn w moim wykonaniu. Niby wiem, że należy, niby się staram, ale coś kiepsko z tymi efektami u mnie :eek: Od zawsze tak już miałam...

reklama
Bedzie mały Ziomal
Kornel ma 1720g...
Zobacz załącznik 422786

................................

50 centyl,przypuszczalna waga przy porodzie 3,5kg wg tabeli
termin wg usg 7/03/2012
serduszko pika jak najlepsza muza
położenie miednicowe

BPD 8.08 cm , 32w3d
HC 27,55 cm 30w1d
AC 26.83cm 31w0d