reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Mini dokładnie to mam napisane
1720+/- 258.09
(a dlaczego tak 258.09.. pewnie program to wylicza)

Olavip no jak Ci sie tak Kondzia spodobała, o proszę:)

Nefi mocno wierze ze te problemy w rodzinie z nerkami nie maja nic wspólnego z problemami Twojego maluszka, oby sie wyjaśniło i nie było to nic bardzo niepokojącego.
Wyobrazam sobie jak ze sie martwisz i denerwujesz.

Mini Bo Cini Mini będzie filigranowa jak jej mamusia ot co.

gratuluję zdrowych brzdąców, radość z przyniesionych wieści mi sprawiacie, pięknie, aaaaalleluja! :D

Kasiulek -to działa w drugą stronę, dzięki takim osobom jak Ty człowiek moze być wesoły :p - to se sobie cukierkowe Panie słodza. hahah

nefi- moja mala tez od urodzenia ma powiekszona jedna miedniczke, kontrolowalismy to przez pierwsze 2 lata, ale w sumie tez nic z tego nie wynikalo, bogu dzieki! teraz przyznam szczerze, ze troche zaniedbalismy temat po bilansie 3 latka jak wyniki z moczu dobre wyszly i pozostale tez, zreszta prawie wcale nam nie choruje i moze dlatego :zawstydzona/y:ale, ze mi sie przypomnialo w zwiazku z tematem, chyba musze sie z nia wybrac jednak na kontrole.
Bedzie dobrze kochana, nie zamartwiaj sie!

kindzia- gratulejszyn :-):-) szczerze....to jakos tak przeczuwalam, ze nosisz drugiego kawalera ;-) duzy chlopak!super!

mini- Twoja ksiezniczka bedzie drobniusia po mamusi, zreszta sama wiesz, ze starszak tez nie nalezy do olbrzymow ;-)
moja tez nie urodzila sie jakas wybitnie mala- 54 cm i 3 kg, taka normalna jak na dziewuszke.
najwazniejsze, ze wszystko ok!

ogolnie gratuluje dobrych wiesci laski! oby tak dalej!

KIndzia te +/- 258 to możliwy błąd pomiaru . ( to się wylicza chyba procentowo ) :tak:

To co teraz czekamy na nasze forumowe niespodzianki . Jeszcze 1,5 -2,5 miesiąca i wszystko będzie jasne :-)

Mini jak Ty taka szczuplutka ze zgrabnym , ,malutkim brzuszkiem - poczekaj, aż Księżniczka z wagą wystrzeli jak jej się w miesiąc 500-700g przytyje :-):-) a ten czas się zbliża nieubłagalnie :-):-):-) super, że wszystko wporządeczku :-)

Kindzia Gratulacje!!!!!!! Tyle czasu się Łobuziak ukrywał :-D ale za to jaki kawał Chłopa z niego :-) pewnie jak braciszek przy urodzeniu z 60 cm będzie miał :-):-):-) super jeszcze raz Gratuluje :-)

Pozostałym Dziewczynom również gratuluję udanych wizyt :-):-):-) :-) super, że same dobre wieści :-)

A ja czekam do poniedziałku :-) usg 4d z samolocikiem :-) czyste szaleństwo :-D:-D

reklama
Do góry