reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

A mi się wydaje, że to czekanie na początek porodu będzie najfajniejsze właśnie. I taka niepewność, jaki dzień sobie dziecko wybierze:-D.

reklama
Bozienka bardzo bardzo się cieszę, mała Kornelka to widać mały bojownik:-)
Inamorate super że dzidzia ok i Twoje wynik też, co do wywoływanie się nie wypowiadam bo się nie znam, ale pan doktor jest lekarzem i na pewno wie co robi

bozienka to calineczka rosnie rosnie :)super
inamorate dobrze ze wszystko do przodu a 18 juz za rogiem
no ja sama jestem ciekawa jak bedzie u mnie 20 lutego podejmadecyzje ,no ale nastawiam sie juz na cc tylko kiedy...

inamo- super ze z mala ok, tez bym chciala wiedziec kiedy moja kinder suprise bedzie z nami ... i niestety mam wrazenie ze przenosze...

Ja tez pewnie przenosze , zaczynam sie oswajać z ta myślą... Pierwszego 10 dni przenosilam i i tak mi wywoływali poród bo młody był za duży i przestawal sie ruszać ... Coś czuje będzie powtórka z rozrywki ;)

Bozienka super, że z Calineczką wszystko ok :-):-)

Ina ale masz fajną datę - 18 luty - super :-):-):-) ja tez bym chciała w tych rejonach ale znając moją Żabę to straszyła, straszyła a jak przyjdzie co do czego w brzuchu do oporu będzie siedzieć - póki jej nie wyciągną siłą :-D:-D:-D

reklama
Bozienka super, że z malutka wszystko dobrze - oby tak dalej :tak:

Inamorate mam nadzieje, ze maluszek i Twoje ciało będzie gotowe do wyjścia w ten termin okreslony przez gina - ja po wywoływanym porodzie sama bym się drugi raz nie pisała na taką "przyjemność" :sorry:

Do góry