reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Dobrze, ze u Was i Waszych maluszków wszystko ok :) to najwazniejsze. ja sie juz doczekac swojego usg nie moge ;) a to juz w piatek, moze sie dowiem czy syn czy cora ;) ale najwazniejsze, ze wiem ze zyje bo mam sama taki przyrzad do sluchania serduszka w domu ;))
Milego dnia zycze wszystkim przyszlym Mamusiom ;)

34bwskjopxdga9iq.png

jbt1mewa7eapyzbo.png

reklama
Oj zazdroszczę Ci tego przyrządu, dobrze wiedzieć, że serduszko bije. Wtedy jest się spokojniejszym. Ja wizytę mam we wtorek także jeszcze 2 dni :) Też mam nadzieję zobaczyć płeć :)

monia a podałabyś link do takiego urządzanka jak Ty masz, bo właśnie się zastanawiam nad zakupem

witam.dzis bylam na wizycie u lekarza. jestem w 16 tyg ciazy i okazalo sie ze mam skrocona szyjke , ma teraz 2,5cm:( poza tym wszystko ok. powinnam wiecej odpoczywac i biore luteine 3 razy po jednej tabletce i aspargin dwa razy...troche sie przestraszylam ta szyjka...czy ktoras tez ma podobny problem?????

I przez to słychać serce dziecka?! Bo ja mam dobry stetoskop w domu, ale na to nie wpadłam żeby podsłuchać tym małego.

Normalnie z ciekawości słuchałam swoim i niestety nic, więc może to zależy od ułożenia dziecka:no:

reklama
Ja czytałam gdzies , ze stetoskopem można usłyszec bicie serca maluszka ,ale dopiero w ok. 6 miesiacu ciąży. Także sama jestem ciekawa jakie urządzonko ma monia , bo to fajnie byłoby tak juz sobie słyszec maleństwo.

Do góry