reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
tak Izka pytałam o puchnięcie i odpowiedz lekarza jest taka że jeśli ustępuje to wszystko po odpoczynku to rzecz normalna bo woda już się zatrzymuje. Najważniejsze są nogi, jeśli z nóg nie będzie schodziło to źle. Bo z dłońmi miałam problem już przed ciążą a teraz się to spotęgowało przez nadmiar wody. Z badań moczu wszystko ok to znaczy wyniki takie same jak miesiąc temu więc super,białko i erytrocyty stoją więc oznacza to że nerki dają radę. Hemoglobina 12,1 więc jeszcze ok ale przed porodem będę musiała ją podciągnąć do góry.
A jeszcze mam dziwny ból w pachwinie. pytałam o to i sam doktor nie potrafił mi odpowiedzieć. Ciężko powiedzieć czy to mięśnie. ból pulsujący, rwący. Lekarz powiedział że może to być od kości. czego tu się czepić i jak to wytłumaczyć nie wiem. Jedyna rzecz niedopowiedziana to jest to serduszko.Tym się będę troszkę martwić. Doktor trzymał mnie 15 min na usg i bardzo długo badał aż go poprosiłam żeby się odezwał bo zwariuję. A ten się tylko uśmiechną i zaczął mi wszystko mówić. Badał mnie na kozie i wystraszył się szyjką i robił mi usg przez powłoki brzuszne aby sprawdzić dziecko i dopochwowo żeby sprawdzić szyjkę. Pytałam położną o to kiedy będzie KTG i prawdopodobnie od następnej wizyty.

No to się opisałam.

edytka78
user-online.png
-Gratki za wizytę i brawo ,laseczka będzie:-)

reklama
Edytka- To dobrze ze masz wszystko pod kontrola; ja mialam w pierwszej ciazy dosc spore bole w pachwinie, tak mnie ciagnelo od kosci, wydaje mi sie ze po prostu sie wszystko rozciagalo, kosci sie rozchodza w przygotowaniu na porod i dlateo, teraz mam poki co mniejsze te bole ale sie pojawiaja czasami.

Do góry