reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
paulusia2209
user-online.png
-e bo one takie małe heee.
Kymilka -witaj u Nas

Ja dalej jestem w kropce, dosłownie, bo nadal widać tylko kropkę ;) W poniedziałek znowu powtórka bety i progesteronu a w środę znów usg. Pani Dr powiedziała, że póki beta rośnie i póki mam objawy ciążowe to idzie ku dobremu, tylko muszę cierpliwie czekać.
&&&& dalej zaciśniete:tak:

cześć dziewczynki,
dawno się nie odzywałam bo odcięli mi internet:( ale już jestem
Byłam dziś na usg i widziałam moje 13 mm szczęście :-) a serduszko biło 154 na min to chyba z moich wrażeń bo ostatnio przeszyły mi mdłości i oczywiście czarne myśli zaczęły mnie nachodzić i z niecierpliwością wyczekiwałam usg - lekarz powiedział że na tą chwilę jest wszystko ok ale trzeba na siebie uważać!!! mam nadziej że u was też same dobre wiadomości :)
Buziaki i miłego wieczoru:)

maniaa tetno 150 to norma dla takiego malucha:tak:dobre wiesci!!!
Witam Kwietniowe Mamusie !! Jestem tu nowa i za bardzo nie wiem gdzie zacząć pisać :(

Jestem Kamila mam 20 lat i 24.04 zostane Mamusią Krystiana lub Liwii .
Pierwsze USG za mną , dzidziuś ma 11mm wszystko w porządku !

Całuuuuusy !:-):-)

pisz częściej!!!:tak:

Witam Kwietniówki:*
Też na początku miałam obawy bo mój dzidziuś mierzy 11mm. A na innych forach dziewczyny mówiły że w 8 tyg powinno mierzyć 15-20 mm !! Ale na szczęście lekarz mnie uspokoił że każdy dzień ma wpływ na rozwój Maleństwa.
Najbardziej boje się badań ... wiadomo sama jeszcze jestem dzieckiem i moje życie było dość " rozrywkowe" Boje się żeby dzidziusiowi nic sie nie stało .:no: Że jestem w ciąży dowiedziałam się w 6 tygodniu, a 2 tyg. wcześniej piłam alkohol na imprezie rodzinnej...
Mój Dr. mówi żebym była spokojna że w tym okresie nie ma na to wpływu ale ja cały czas mam czarne myśli,bym sobie tego nie darowała. ! Kiedy macie następne wizyty? Moja wypada na 7.10 :) Całusy !!!

Witam troszkę spóźniona.Wczoraj miałam wizyte po której pojechałam prosto do szkoły i dzisiaj też cały dzień w szkole więc wasze posty poczytam jutro bo dziś myślę tylko o spaniu ale napisze Wam tylko o wizycie.Oczywiście wszystko dobrze tak powiedział lekarz.Miałam USG i to mi nie daje spokoju.Lekarz dał mi zdjęcie ale tam nic nie widzę.czarna plama i nic.Teraz porównanie usg z

02.09.11
pęcherzyk ciążowy GS 18mm=6w2d
z echem żywego zarodka CRL4mm=6w1d
09.09.11
GS 20mm=6w3d
CRL 11mm=7w1d

zastanawia mnie to GS dlaczego tu prawie się nie zmienia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry