reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

No wlasnie nie wiedza... ale obie stwierdzily ze skoro w rodzinie same wnuki to teraz chca wnuczke... tak jak ja bym miala wplyw na to:)

reklama
monissia to chyba jedyna się tu z niespodzianką zachowałaś;-)ciekawe , czy dziś sie dowiecie kto kryje się w Twoim brzuszku

myself gratuluję wizyty :tak: monisia trzymam &&& za poznanie płci lokatora :tak: bo z ciekawskimi babciami ciężko wytrzymać... a chłopczyk w " różach i koronkach" będzie dziwnie wyglądał :baffled:...renatal a czemu ty urodziłaś w 32 tyg? z powodu tego wielowodzia?

Juz wrocilam... jestem wsciekla... nie dosc ze mnie nawet nie zbadala to jeszcze USG na nastepnej wizycie ZA MIESIAC... wizyta trwala moze z 5 minut... wypisala recepte, zapytala jak sie czuje i dziekuje.

zeberka w nocy odeszły mi wody a na IP okazało się, że odkleiło się łożysko więc zrobili mi natychmiastowe cc. Przedwczesny poród i odklejenie łożyska to skutek wielowodzia a przyczyną był zarośnięty przełyk.

reklama
Moj jest na zwolnieniu do konca marca bo noge zlamal i bylam u innego do ktorego mnie skierowali... moim zdaniem to nie jest normalne zeby na tym etapie ciazy miec wizyty co miesiac... ale tak to jest jak sie chodzi z NFZ...

Do góry