reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

laseczki gratuluje dobrych wieści:)
u nas tez wszystko ok:) dzieci rosną jedno ma 8,4cm drugie 8,7cm:) lekarz mówił, że narazie jest wszystko ok i mam sie nie stresowac, teraz musimy starac sie, żeby dzieci jak najdłuzej posiedziały w brzuchu:) szyjka długa, trzyma dobrze:) badał mnie ręcznie dopiero 2 raz, ale wcześniej mówił, że widział na usg czy z szyjka ok.
dostałam skierowanie na badania 7 pozycji. byłyby 4 ale chcę przebadać ta tarczyce.

magda85 - super, ze maluszki ładnie rosną ;))))) :-)

Wszystkim pozostałym tez gratuluje udanych wizyt :)
;-)

Ja mam jutro USG na 17.30 :happy: :rofl2::happy::rofl2::happy:

reklama
magda- to z burzeniem nie było kochana zwrócone do Ciebie tylko tak ogólnie jako nawiązanie ;-) ma na 18:15, bo G wraca po pracy do domku, teściowa zostaje z małą , a my śmigamy :-) a Ty ? może się spotkamy w poczekalni :-D a i bylismy u w invictie (nie wiem czy dobrze napisałam ..) u dr Puzio ,bo z Ninką też do niego chodziliśmy na te 3 usg i było super.

Ostatnia edycja:
Ja dzis wizytuje o 17. Juz sie doczekac nie moge:p Chociaz jak zawsze jestem pelna obaw, nie wiem skad sie to u mnie bierze... Moze sie dowiem juz czegos pewniejszego o plci:D

marcelinka, edyta i ziewaczka:) powodzenia na dzisiejszych wizytach:) dajcie znać co i jak:)
agata my chodzimy na 16, więc pewnie sie mijamy;) a co sądzisz o usg:p? hehe troche słabe co;) ale to juz druga ciaza więc wiem co i jak, ważne, że doktorek widzi wszystko:) agata a do kiedy masz brac duphaston?

Trzymam kciukasy za udane wizyty i czekam na same dobre newsy;-) Ja chodzę do gina co 3 tyg., ale dlaczego to zabijcie mnie nie wiem, jak mówi, żeby przyjść za 3 tyg. to przychodzę i tyle, o powodach nie dyskutuję;-) Może dlatego, że po 2 cesarkach jestem...

reklama
Jestem.Oczywiście wszystko jest dobrze i moje obawy były bezpodstawne.Maluszek ma 6.20cm i ma się dobrze.Kolejna wizyta 27.10 bo mój lekarz jeszcze nie wie kiedy będzie przyjmować w listopadzie bo ma jakiś kurs a na kolejnej wizycie już będzie wiedzieć i umówi mnie na listopad. Chodzę na nfz wiec mogę tak często szkoda tylko że już bez usg.

Do góry