reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dobra Dziewczyny. wiem, ze zadna z Was tak nie robi, ale nie wytrzymałam i pojechałam sobie na USG!!!
Musiałam zobaczyć czy z małą wszytsko w porzadku. Myslałam, ze juz zwariuje!
No i sie uspokoiłam. Dzidzia wymiary ok, serducho pika... Fikołki fika tzn, ze chyba wszystko ok :)
I powiedziała mi ta babka od USG, ze łozyska kształtuje sie na tylnej scianie.
Ależ mi niesamowicie ulżyło. Przynajmnije na jutrzejszym wieczorze panienskim i weselu za tydzien bede spokojniejsza :)

Ja jestem w szoku że ceny są tak różne, skoro i jedno i drugie to progesteron. Ja jak się nic nie poprawi to pewnie będę jeść do końca ciąży więc jest bardzo szczęśliwa że wydatki się zmniejszyły...choć nie powiem że luteina jest smaczna... A co do tych ruchów to ja chyba jestem jakimś wybrykiem natury skoro juz je czułam w 14 tyg :zawstydzona/y: ale zawdzięczam to na pewno właśnie leżeniu i swojej mega nadwrażliwości :-D

gratuluje wszystkim udanych wizyt :) ja mam jutro. chciałabym juz poznac płec, bo zafiksowałam sie na dziewczynce i musze szybko to zweryfikować ;)
czekamy na wiesci:tak::tak:
Dobra Dziewczyny. wiem, ze zadna z Was tak nie robi, ale nie wytrzymałam i pojechałam sobie na USG!!!
Musiałam zobaczyć czy z małą wszytsko w porzadku. Myslałam, ze juz zwariuje!
No i sie uspokoiłam. Dzidzia wymiary ok, serducho pika... Fikołki fika tzn, ze chyba wszystko ok :)
I powiedziała mi ta babka od USG, ze łozyska kształtuje sie na tylnej scianie.
Ależ mi niesamowicie ulżyło. Przynajmnije na jutrzejszym wieczorze panienskim i weselu za tydzien bede spokojniejsza :)
szalona:-D gratulacje;-)

augustynka
user-offline.png
-super wieści.:-)

dziękuję za miłe słowa :) na głównym już się pochwaliłam, że chłopak się ukrył w brzuchu ;P jednak ginka powiedziała, że na 100% potwierdzi na następnej wizycie. najbardziej się cieszę, że po moim krwiaku nadal ani śladu. już tydzień temu mówiła to inna lekarka przy usg, ale musiałam usłyszeć to od mojej ;P odstawiła mi leki, więc WRACAM DO ŻYCIA KOBITKI!!!! :D oczywiście z umiarem, ale na pewno będę bardziej wyluzowana ;) kto wie - może w sprawach damsko-męskich też się wreszcie odblokuję? :-p

Augustynka, dobrze że się uspokoiłaś :) teraz ciesz się weselem i KONIECZNIE poprosimy fotki i relacje z Panieńskiego :tak::-)

reklama
Do góry