reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

ilooonka oj bardzo bym chciala ale chyba nie pomogę , nie widze wogóle nuba :( . Natomiast jesli chodzi o budowe czaszki to chlopczyk , niestety ta metoda jest bardziej mylna niz nub.

reklama
edyta dobrze że wszystko ok ale wiem że usg bardziej by cię uspokoiło:tak:madziaka ja też mam szczawiany ale lekarz nic mi nie kazał jeszcze brać:tak: sonisia miłego filmowania:tak: iloona dzidziuś śliczny :-) tylko to zdjęcie masz trochę naświetlone ...

porannakawa - dzięki za podjętą próbę :-) mimo, że zawsze mam robione usg to nie zawsze dostaję zdjęcie :( własnie podczas ostatniej dostałam tylko wydruk z liczbami bez zdjęcia...ostatnio coraz częściej myslę o moim Dzidziusiu jak o chlopcu, więc może....buziak

karina ja na prenatalne idę własnie do Ludwin&Ludwin, są najbardziej polecani w Krk i nawet mój gin ich rekomendował, to prawda kupa kasy, ale juz może lepiej dopłacić 40zł i mieć film, masę zdjęć i profesjonalną obsługę - tylko odpowiednio wcześnie sie trzeba zdecydować, ja czekam na wizyte 3 tyg...

reniuszek - dzięki kochana, że zechciałaś tez zreknąć na to małe stworzonko :-) z każdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu, że to będzie chłopiec...ale po ostatnich wydarzeniach marzę tylko o tym aby było zdrowe :) a 8 grudnia się może już dowiem jaka płeć...

iloonka nie ma za co - lubie ogladac takie male :D a wydaje mi sie, ze bedzie chlopczyk, bo wyglada jakby mial ( patrzac od naszej strony) podwojna prawa noge :D

reklama
Julianna - dziękuję :)
no właśnie tak się zastanawiam, jutro mam wizytę i zobaczymy, co mi lekarz powie. Ostatnio to on mi polecał dr Wiechecia z Fertility, więc pewnie teraz będzie to samo. Znalazłam jeszcze pracownię USG na Dietla (Ultramedica) i w cenie też mają zapis na płycie, zdjęcia, itp. Będę myśleć jutro, albo w czwartek, bo chyba trzeba będzie się szybko decydować:baffled:ech... w ogóle nie zorientowana jestem...

Do góry