reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
marcelina gratuluje Ci bardzo bardzo :)
hmm stokrotta a ja w sumie cały czas biorę kawas foliowy i żadnych witamin :( lekarz narazie nic nie mówi... może powinnam sama?

Vilmaq Jeżeli masz morfologię w porządku to pewnie gin. uznał, ze witaminki są nie potrzebne.Mnie się morfologia zaczęła ostatnio paprać, a lekarz twierdzi, że im dalej tym będzie jeszcze gorsza...więc witaminy musze brać

vilmaq - ja biorę witaminki i magnez od zeszłego miesiąca, chyba tak bardziej zapobiegawczo, bo wszystkie wyniki są OK, więc może ewentualnie dopytaj się na najbliższej wizycie :-)

Marcelina gratuluję chłopczyka :-)
Madziaka - powodzonka dzisiaj i niech "zagadka" się rozstrzygnie :tak:

U mnie na razie wyniki morfo też ok, ale od 10tyg biorę femibion i magnez. Teraz kończy mi się opakowanie witaminek i będę musiała zakupić sobie 2 serię z DHA, oczywiście dużo droższą...

Vilmaq
mi lekarz na razie też nie zalecił witamin, wyniki mam wszystko ok i moze dlatego, zresztą on nie jest zwolennikiem witamin, ale to zależy od lekarza, bo różne zdania oni mają w tej sprawie(jak i w wielu innych;-))

reklama
Do góry