reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

stokrotta gratuluje udanej wiztyty :) tez dzisiaj mialam wyklad odnosnie pierworodek i wielorodek dot rozciagajacych sie wiezadel i skurczy brrrr :)

reklama
Stokrotta ty szczęściaro. Z tą wagą to dajesz nieźle. Ja mam już 10 na plusie i jak Ty to mówisz niedługo w drzwiach się nie zmieszczę.
Reniuszku powiem Ci że moja reakcja na papierosy teraz jest taka sama choć przed ciążą lubiłam sobie zapalić ale to sporadycznie.

CobraOna
user-online.png
-czekamy na pozytywne wieści.

My już po wizytce- u Tymusia wszystko ok, siusiak ma już 8mm:szok::-D, więc dziewczynką już nie będzie:-D. Mam sobie zrobić test z glukozą i morfologię-poza tym wszystko jest w porządku.
Stokrotta- gratuluję wizyty, no i oczywiście wagi-ja już mam 6kg na plusie:zawstydzona/y:
Cobra- trzymam kciuki!!!
Reniuszek- dobrze, że szyjka się uspokoiła

reniuszek -no to leniu**** dalej:) (chociaż ja po tygodniu mam dość, a co dopiero jakbym dłużej musiała...); a z tymi papierochami to ja mam podobnie (ale w sumie zawsze tak było) :-)
stokrotta - gratuluję udanej wizyty no i wagi;-) (ja po świętach boję się na nią stanąć)
MamiDo - no,no:-D

Dziewczyny, jestem i ja po wizycie :-)
To już teraz wiem jaka jest różnica między wizyta państwową, a prywatną - KOLOSALNA!!! :szok: Lekarz - spoko wszystko wyjaśnił pokazał, także jestem bardzo zadowolona! :-)
Bartuś (100% facecik :-D) pomachał do mamusi i rączką i nóżką :-D Jest cudowny!!! Waży 530gr, wszystkie wymiary (główka, brzuszek, nóżki) pokazują na 23t także jak najbardziej ok :-) Ułożony od początku główką w dół, troszkę mnie uciska na pęcherz, ale to nic ;-) Mam tylko nie szaleć i w ciągu dnia znaleźć czas na leniuchowanie ;-)
A łożysko wcale nie jest nisko osadzone!!! Tamten lekarz tylko mnie nastraszył, jest na ścianie przedniej trzonu macicy wysoko. Ufff....
Szyjka 38mm, ujście wewnętrzne zamknięte, także ok :-)
No i chyba tyle. Malutki nie za bardzo chciał być fotografowany, zasłaniał się ciągle, ale udało się lekarzowi pstryknąć jego buźkę :-) także pierwsze foto w albumie synka jest :-)

MamiDo i Stokrotta gratuluję Wam wizyt :-) Stokrotta duża dziewczynka Ci rośnie, a z Twoją wagą to nie mogę wyjść z podziwu!, a u Ciebie MAmiDo 100- procentowy mężczyzna :-)
Reniuszek - gratki! dobrze, że szyjka przystopowała :tak: i niech już tak pozostanie do kwietnia ;-) tylko z tym leżeniem, żeby się coś zmieniło
CobraOna - powodzonka!

Ostatnia edycja:
reklama
ewela -gratuluję udanej wizyty:) super że maluch zdrowy i że udało się zrobić zdjęcie, bo nasza mała za nic nie chciała pokazać buźki i cały czas tylko tył główki pokazywała :-D

Do góry