reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Kivinko byłaś bardzo grzeczna dla "babci".. oj ciśnie się na usta parę soczystych słów
Myślę , że konsultacja jeszcze jedna Ci się przyda. Bedziesz spokojniejsza :tak:

reklama
kivinko - tylko "pogratulowac" kultury 80latkom...od 6 rano juz w kolejach stoją a bo to to boli albo tamto...masakra jakaś - gratuluje zimnej krwi, ja chyba bym cos powiedziała tej babci - kula po nogach...a jak pójdziesz na konsultację do innego kardio to bedziesz spokojniejsza...

kivinko -jeśli Cię to uspokoi, to jak najbardziej powinnaś udać się do innego kardiologa; a co do kultury niektórych osób, to lepiej się nie wypowiadać...ja wczoraj też jechałam tramwajem na zajęcia SR i wszyscy się patrzyli gdzieś w przeciwne strony....

reklama
Do góry