reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Kivinko na tym samym jesteśmy, tylko mi się coś suwaczek nie aktualizuje. :) albo koszykarze nam wyrosną! Bo Twoja Mała też wcale taka mała nie jest :tak:

Pauletta
chociaż wiem skąd moja waga się bierze jak patrzę na rozwój Wiktora :p

Ostatnia edycja:
Ja idę jutro na wizytę na 10 :) Może w końcu zrobi mi USG 3d. Martwię się okropnie bo ostatnio mały się praktycznie nie rusza, ruchy czuje naprawdę baaaaardzoooo żadko :/ Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

Ja dzisiaj na glukozie bylam... przede mna byla dziewczyna ktora tez miala to badanie. Jak zobaczylam ze po wypiciu ona robi sie blada i osuwa po scianie to sie wystraszylam... ona byla z mezem na szczescie a ja sama taka sierotka stanelam i jak mnie poprosili do gabinetu to mialam uciekac:) ale juz po wszystkim dobrze to znioslam no i oczywiscie o cytrynce zapomnialam:)

również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i jutrzejsze też bo rano nie zajrzę

Exquise
wow! jaki Wiktorek już duży:-)
faktycznie szyjka krótka ale skoro lekarka nie widzi powodów do niepokoju to znaczy że jest ok, ale mimo to zalecałabym oszczędzanie się, to nie zaszkodzi;-)
CobraOna
na pewno wszystko jest w porządku:tak:

reklama
Do góry