magda85-chłopaczki przybierają regularnei i to najważniejsze:-) gratuluję dobrych wieści o przepływach. moi chłopcy ważą porównywalnie do Twoich( moi są starsi o tydz) i Piotruś waży 1543g, a Franek 1474. i oczywiście Franuś znowu się odwrócił, teraz oboje w pozycji główkowej. a jak tam Twoje samopoczucie po info od Agaty77? bo ja jestem już poważnie wystraszona przy każdym bólu brzucha.
exquise, kivinko- wow, jestem pod ogromnym wrażeniem wagi Waszych pociech nie ma co,Wam chyba ubranka w rozmiarze 50 i 56 nie będą chyba potrzebne:-) gratuluję Wielkoludków:-)
kasiagaw- heheh lekarz chyba chce miec Ciebie blisko siebie, że zachwala tak ten szpital:-) a ile Twoja Zosieńka waży? p.s. moi chłopcy podobnie jak Twoja córcia, wstydzą się pzred kamerą:-)
robaczek i inne wizytujące- czekamy na wieści:-)
Wieści z naszej poniedziałkowej wizyty: u nas jeden maluch ma b. nisko główke stąd lekarka kazała mi leżec po kilka godz dziennie i obserwowac się, na razie mam brac magneB6 i nospe - czyli to co wcześniej, i zobaczymy co będzie dalej. szyjka jest krótsza niż poprzednio- 3 cm. no i dopadła mnie grzybica, aplikuję globulki i czekam na poprawę. to by było na tyle.
tzrymam kciuki za Wszystkie wizytujące w tym tyg:-)