reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
kasiagaw - super, że wizyta się udała i że z szyjką ok, a Zosieńka coraz większa:)
robaczku - daj znać jak tylko się dowiesz, strasznie jestem ciekawa:) No i powodzenia na wizycie!

kasia super, ze wszystko ok:)

robaczku ja też jestem bardzo ciekawa kto tam się u Ciebie kryje:) daj szybciutko znać.

magda85-chłopaczki przybierają regularnei i to najważniejsze:-) gratuluję dobrych wieści o przepływach. moi chłopcy ważą porównywalnie do Twoich( moi są starsi o tydz) i Piotruś waży 1543g, a Franek 1474. i oczywiście Franuś znowu się odwrócił, teraz oboje w pozycji główkowej. a jak tam Twoje samopoczucie po info od Agaty77? bo ja jestem już poważnie wystraszona przy każdym bólu brzucha.

exquise, kivinko- wow, jestem pod ogromnym wrażeniem wagi Waszych pociech nie ma co,Wam chyba ubranka w rozmiarze 50 i 56 nie będą chyba potrzebne:-) gratuluję Wielkoludków:-)

kasiagaw- heheh lekarz chyba chce miec Ciebie blisko siebie, że zachwala tak ten szpital:-) a ile Twoja Zosieńka waży? p.s. moi chłopcy podobnie jak Twoja córcia, wstydzą się pzred kamerą:-)

robaczek i inne wizytujące- czekamy na wieści:-)

Wieści z naszej poniedziałkowej wizyty: u nas jeden maluch ma b. nisko główke stąd lekarka kazała mi leżec po kilka godz dziennie i obserwowac się, na razie mam brac magneB6 i nospe - czyli to co wcześniej, i zobaczymy co będzie dalej. szyjka jest krótsza niż poprzednio- 3 cm. no i dopadła mnie grzybica, aplikuję globulki i czekam na poprawę. to by było na tyle.

tzrymam kciuki za Wszystkie wizytujące w tym tyg:-)

reklama
kasia gratuluję !
exquise: Wiktor chłopisko jak się patrzy! Robaczek kciuki trzymam za Ciebie i resztę jutzrejszych wizyt!!!

Ja miałam dziś o 18... niestety szyjka skróciła się z 45 na 37 mm i jest miękka:((( mam się zgłosić za tydzień do kontroli i jeśli drgnie choć cm w dół to czeka mnie szpital... bo mój ginek nie chce już dłużej zwlekać i woli chuchać na zimne.... zaczęłam brać fenoterol, właśnie łyknęłam z isoptimem i mam nadzieję,że nie będzie żadnych efektów ubocznych typu telepanie rączek czy kołatanie serca i ta moja cholerna szyjka jakoś dotrzyma do bezpiecznego terminu:angry::baffled::angry:. i że te laki zniwelują skurcze i skracanie szyjki... w ogóle od dłuższego czasu skurczy mam zdecydowanie mniej, ale są one silniejsze...
z Bardziej optymistycznych wieści to synuś waży 1600 gram i wszystko z nim ok, przyznam szczerze, że myślałam, że większy się dziś okaże... no ale ważne, że w normie jest i ok z nim.
Dzięki wam kochane za kciuki!!!! ja też trzymam mocno zaciśnięte za każdą z nas:-)
spokojnych nocek i raz jeszcze powodzenia jutrzejszym wizytującym!!!!:tak:

Do góry