reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dzieki kochane moje za słowa wsparcie...
mamido masz rację. faceci są jacyś dziwni ;)
kasia: z tym pachnieniem to trochę ciężko przy małej córce... no ale zrobię wszystko aby jak najwięcej wypoczywać i nie dać położyć się na wczasach pod kroplówka za tydzień:)
Reniuszek: cholera, myślałam, że mi serducho wyskoczy w nocy po pół tabletce zaledwie... do tego ból głowy i faza normalnie, jak nie wiem po czym, ale mam nadzieję, że to przejściowe i szybko się organizm przyzwyczai:baffled:

reklama
izka kochana powtórki badania i to 3h :szok::szok: ja mam jutro 2h i 75g świństwa nie wiem jak to zniosę :-(ale czego się nie robi dla maluszka
robaczku trzymam kciuki za wizytkę, koniecznie daj znać po:tak::-)

Za resztę wizytujących dzisiaj również &&&&& zaciśnięte:tak:

ja dzisiaj po glukozie 75.. powiem wam żeby szybko go wypić to mniej boli, bo im dluzej tym ciężej :D
najgorzej było z uczuciem mega pragnienia PO no i ogólne mdlilo strasznie. wklucia to tez nic przyjemnego (ja z żył).

no i z zaleceń o których nie wiedzialam to dzien przed można jeść do 18 i wziąć ze sobą dawkę glukozy na badanie :baffled:

kciuki za wizytujace dziś - ja juz jutro..! :happy:

darucha - duże chłopaki buszują u Ciebie w brzuszku ;-)
Szybkiej poprawy w leczeniu grzybka
lene - waga synka 1600 - to i tak sporo :tak:
No to teraz moja droga staraj się dużo wypoczywać, żeby szyjka już nie strajkowała ;-)
izka - No tak, masz rację, trzeba wszystkiego pilnować... Dobrze, że nie ma cukrzycy, a tylko podwyższony cukier, a z tym sobie na pewno poradzisz. Tylko te 3 godz. w labo to masakra, weź tu człowieku tyle czasy wytrzymaj.. powodzenia!
sonisia - no i masz z głowy, o jak Ci dobrze..
robaczek - i co? i co? :-):-) Bo ja już niecierpliwa :-D

dziewczyny dziękuję za kciuki ale nie przydały się... lekarz stwierdził że usg zrobi jednak na następnej wizycie bo wynik w późniejszym tygodniu więcej mu da niż ten z 30:confused: a przeciez ostatnio wiedział że to będzie 30 tydz... a że to wizyty na nfz to nie mógł mi zrobić dziś i następnym razem, kurcze taka jestem rozczarowana....takze dalej nic nie wiem i chyba się nie dowiem już do końca...
poza tym w miarę ok, ale i tak humor mam zepsuty...

gratuluję wszystkich dobrych wieści!

Ja też się nie mogę doczekać "robaczkowych" wieści:-D
edit. Robaczku- chyba pisałyśmy w ednym momencie- wierzę, że jesteś rozczarowana na maxa, ale ten gin to jakiś niepociumany chyba, tak jakby nie wiedział jak bardzo kobiety czekają na to badanie:dry:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem po wizycie ale niestety nie jest za dobrze ;/
Mamy podejrzenie hipotrofii płodu :( główka, rączki i nóżki mają rozmiary z końca 26 tygodnia a brzuszek 24. Jeśli różnica będzie się bardziej pogłębiać to trafimy do szpitala na dokarmianie płodu. Przeczytałam że to może być związane z chorobami dziecka takimi jak zespół downa czy turentta ;/ Martwie się bardzo.
Mam mało wód płodowych. Ogólnie to w 4 tygodnie przytyłam 400g. dostałam skierowanie na glukoze ;/

reklama
CobraOna nie martw się na zapas! Moja mała praktycznie od 20 tyg ciąży ma różnicę między główką i nóżkami a brzuszkiem o 1,5 tyg. Lekarka powiedziała, że jeśli różnica jest ciągle taka sama to nie ma powodów do niepokoju, a norma to podobno właśnie 2 tyg.

Do góry