reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
martolinka ja mam tak na każdej wizycie nigdy nie możemy uchwyci jej buzi bo albo rączkami zasłania albo się kręci :-/ Ale ciesze sie że wszystko z Nią ok:-)A za kogo dziś trzymamy kciuki????

kingaa1415 martolinka ja też tak mam że moja malutka często się chowa i nie da się podejrzeć, ale ostatnio troszeczkę dała się podejrzeć więc jestem happy:)
adasza super gratulacje!!!
Ja mam dziś wizytę ale bez usg, taką kontrolną :) ale w tą pogodę mi się strasznie nie chce ale trzeba się pokazać i osłuchać malutką:), poza tym zaczyna mi się anemia bo poziom krwinek mi spada:(

hej

jestem po wizycie, szyjka ok, do tego grzybica(dostałam clotrimazolum) i bakterie w moczu(furaginum)
no i miałam usg, niby wszystko ok, ale główka jest większa od brzuszka, różnica prawie 3 tyg, ale lekarz nie kazał się martwić, bo mówi że główka wygląda na prawidłową, mówił że czasem tak szybciej rośnie a potem się zatrzymuje, za 2 tyg powtórzy usg i to sprawdzi,
waga dzidziusia to 2280gram!! i raczej to będzie SYNEK!!!

kinga adasza gratuluje udanych wizyt:)

robaczku no w końcu coś wiadomo...gratuluję i oby lekarz się nie mylił...teraz już możesz coś kompletować:)

My dziś wizytujemy o 15.30. Dam znać co i jak. Mam nadzieję, że Ginek nie kapnie się po naszych wczorajszych przytulaskach....hehehe:)

Buziaki:*

reklama
Do góry