reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
g_agnes gratki udanej wizyty!

kliki gratki wizyty! Nie przejmuj sie kilogramami...zrzucimy wszystkie razem na BB!:)

Olissia ja też nie miałam jeszcze KTG...

paulusia to super że wizyta udana...a dentysty współczuję!

Maniaa moja psiapsióła miała małopłytkowość całą ciążę i skończyło się CC więc kontroluj czy nie spadają bardziej...

Julianna
świetne wiadomości...to kiedy się rozpakowujesz? jakiś termin wybrany ?:-D:-D

Kasia chciałam 1 kwiecień, ale u męża w pracy od 3 kwietnia rusza dodatkowe ubezpieczenie, wiec jakby się "wstrzymać z rodzeniem" do tego czasu to by dodatkowa kaska była :-) więc zobaczymy :-D

Dziewczyny a kiedy miałyście robioną ostatnią morfologie krwi? Bo ja kurde w lutym i nie widzę, żeby lekarzowi chciało się przepisać mi badania;/

Przed porodem morfologia jest dość ważna, bo daje obraz tego jak dużo krwi nas kosztował poród/cc - no i wiadomo, czy ewentualne braki są tym spowodowane, czy samą ciążą- chyba lepiej wydać te kilka złotych i zrobić ją prywatnie:tak:

reklama
ja też morfologie miałam zawsze z wizyty na wizyte. I na ostatnich właśnie coś mu sie nie podobało kazał do porodu brać żelazo bo coś mówił że przyporodzie dużo strace ale nie wiem dokładnie o co mu chodziło.
A dziś robiłam jeszcze hbs.

Ja planuje od niedzieli wieczór z długim spacerem i przytulankami z meżem. Moze coś się uda przed świętami:)

julianna super, że juz coś się dzieje. Ale u Ciebie w sumie to już 39 tydzień. :) ile razy dziennie pijesz tą herbatke?

Do góry