reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

jutro ide z mlodym do lekarza....kataru juz niet za to kaszel-mokry...bidulek-zastanawiam sie czy cos zle nie robie- moze jednak za cieplo ubieram a moze za zimno? to juz drugi raz jak ma kaszel:-(

reklama
U nas katar a przez to i trochę kaszlu, bo katarek wodnisty i spływa do gardełka. Na razie robimy inhalacje, smarujemy maścią majerankową, oklepujemy plecki i chyba jest trochę lepiej. Katar 2 dzień męczy. W nocy Ula spała głównie w wózku.

no i moj ma zapalenie oskrzeli :-( inhalacje co 4ry godzine- jak sie pogorszy to do szpitala- masakra :-( gwizdze mu ze hej- a dopiero od wczoraj ma kaszel!:szok:

katasza on juz nie ma katarku- tylko ten kaszel i to taki okropny ze mi sie przez niego budzil w nocy i dusil bo nie mogl odkaszlnac- wiec go bralam i stukalam w plecy i mi sie wybudzal i nie mogl potem zasnac- no mowie wam masakra- mam nadzieje ze szybko minie.

andav :((( Łacze sie w bolu... Mia dopiero co miala infekcje gardla (2 tyg temu) a dzis obudzila sie z kaszelkiem, katarem i goraczka..kaszel ustepuje po wyczyszczeniu nosa. Wykoncze sie :(((((
Smaruje ja Vick dla dzieci, mascia majerankowa, psikam do gardla Tantum Verde i mam nadzieje, ze przejdzie..

Moj juz jakby troszke lepiej- znaczy w nocy nie dusil mi sie kaszlem- ale dalej mu gra w plucach chyba cala orkiestra- musze go wykurowac bo kurczaki w poniedzialek chcielismy sie wybrac w mini urlop na pd de.

reklama
Odebrałam wczoraj wyniki z posiewu wynik ujemny.Poszłam zaraz do lekarki ale ona chora na L$ więc znajome pielęgniarki powiedziały ,że to super ,że nie ma żadnych bakterii i wynik mam pokazać lekarce przy szczepieniu tzn 20 listopada.:-)

Do góry