reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
hellol..
a ja nie wiem ile nasz Kruszonek waży (chyba przed kąpielą sama zważę Młodziaka),
dzisiaj byliśmy na szczepieniu..iiii... szczepienia nie było... odwołane. ale się wkurzyłam..
cała wyprawa, a tu klamkę całujesz..
a teraz będzie kłucie równo na pół roku.. ale prezent sprawię synkowi:baffled:

Może być tak ,że jest np kontrola sanepidu lub brak szczepionek ,lub zbyt dużo dzieci choruje i się boją szczepić powodów może być masa.:tak:

reklama
marisa - a gdzie szczepisz? Ja w GLSie i dziś szczepiłam bez problemu. Tzn z problemem, ale o tym zaraz ;-)

Mały waży 8,960kg, więc prawie 9kg. Ale po wielkiej kupie i marnym śniadaniu, więc bez tego byłoby 9kg ;-) Przed szczepieniem podarł w gabinecie całą tą papierową podkładkę na przewijak (czyli darcie papieru jest fajne! ale jak to on drze,a nie mama :p). A przy szczepieniu tak zacisnął mięsień, że igła wyskoczyła ze strzykawki. Pielęgniarka mówiła, że sama końcówka szczepionki wyleciała, więc będzie ok. Ale wystraszył się Gabrysiak i tak rozbuczał biedny, że uspokoić nie mogłam.
No i skierowanie na badanie krwi dostaliśmy, bo wg. lekarza coś blady był. Od razu sobie też zrobiłam morfologię, bo miałam dość mocną anemię po porodzie. No i wyniki Gabrysia są w normach wszystkie, moje prawie w normach ;-) Więc nie jest źle ;-)

Do góry