reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

katioshka, E-DE Poprostu cudne wieści !!! Bardzo Wam gratuluje i ciesze sie ogromnie !!! :):tak:

mama ja mojego zabrałam na usg jak byliśmy na serduszku,ale nic nie widział bo siedział za aparatem usg i tylko widział telewizor 40 cali z fasolką i tym był zainteresowany:)
KIEDYM MACIE KOLEJNE WIZYTY & USG ??? Musze wiedzieć kiedy sie mam za Was denerwować wszystkie:)

reklama
Dziewczyny -dziekuje, zdjecie super wyszło, prosilam gina o ładne foto i zrobił, w orginale jest ładniejsze i widac oczy, ale robilam foto komórką to lepiej nie mogło wyjsc.
A mój M był ze mna na dopochwowym i przyjal to normalnie, powiedzial: lekarz to lekarz, bo pytalam jak to odebrał ze mi ktos w pochwie manewruje:)
Czekamy teraz na usg Madajki i mocno trzymamy kciuki!

no to sie udalo dziewczynki ale dzidzia wd usg ma wiek 5 tydzien i 6 dni :) serducho bije jak dzwon!!!! wiec termin mam na 29 wrzesnia!!!! :) super!

masala kobieto gdzie ty się podziewałaś? ... normalnie chyba Cię zaraz puknę tak się o Ciebie martwiłyśmy

reklama
Do góry