reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

gosheek - trzymaj się dzielnie, najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką a z synusiem wszystko dobrze :tak:

reklama
goshee - dobrze że poszłaś do szpitala, ja się meczyłam w domu i po tyogniu dopiero ból ustąpił, ale nie lubie szpitali i broniłam się jak mogłam, trzymaj się, damy rade ;)

gosheek - każdy pobyt w szpitalu do przyejmnych nie należy ale plus jest taki, że jest się pod opieką. Życzę abyś szybko poczuła się dobrze i wróciła do domu... Ale synalek duży :) Ale co się dziwić - 25 tc!! Imię dla syna też bardzo mi się podoba. Znam jednego Miłosza - przystojniak :tak:

A ja dziś na 14:30 idę na powtórkowe USG. Mam nadzieję, że będzie już widać przepływy i będzie wszystko ok z moją córeczką :)

gosheek oby wszystko udało się jak najszybciej uspokoić. Najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką.

e-de &&&

gosheek szybciutkiego wyzdrowienia !!!! Miłoszek widze też taki duży jak mój Oliwier :-) Ciesze się że maluszkiem wszystko ok :)
A Ty odpoczywaj kochana !!!

e-de to lecimy razem znów :) Ja się zbieram właśnie po wyniki obciązenia i do Ginka na 12.00 Za Was oczywiście &&&&&&&&&&& !!!!

reklama
Do góry