Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak spojenie ma sie rozejsc to nawet lezenie nie pomoze
W kazdym razie dziecko ladnie rosnie i jak na 20 tydz jest calkiem spore,kilka razy gin to powtorzyla.Wazy 445 gram.Na razie ogonka nie widac ale gin kazala z tydzien poczekac i pojsc na usg do szpitala na wiekszy sprzet i tam ma szukac tego ogonka bo sie uparlam ze ogonek ma byc bo tz bedzie rozczarowany.Z corci bede sie cieszyla bo tak naprawde to dla siebie bym chciala corcie a dla tz synka.Sopelka parka by mi sie przydala
A i ten twardy brzuch u gory mam niestety przez jelita,wieczne wzdecia.I ten brzuch przez to jak balon wysadzony.
. Ja za każdym razem przed wejściem do gabinetu jestem ważona i mam mierzone ciśnienie. Na wejściu mam wywiad - opuchnięte nogi, bóle brzucha, ogólne samopoczucie itp. Potem ph, badanie palpacyjne wszystkich wnętrzności ;-), dopiero na koniec USG. Zawsze szyjka i jajniki, szybki podgląd serducha Bąbla. Co jakiś czas porządnie oglądamy samego Bąbla. Jeśli chodzi o badania zlecone, na każdą wizytę muszę przyjść z aktualnym badaniem moczu, morfologią. Cornelka - u mnie też nie stwierdzono przebytej toksoplazmozy. Podobno wystarczyłoby 2 razy w czasie ciąży, ale z racji tego, że do ginekologa trafiłam na samym początku ciąży (na początku 5 tygodnia) i od razu dostałam zlecenie na cały ten rzut badań, miałam badania zrobione już 2 razy: w 1 i 2 trymestrze. Trzeci raz będzie w trzecim trymestrze. Do tego od ostatniej wizyty muszę codziennie rano i wieczorem mierzyć ciśnienie. Raz przyleciałam szybko na wizytę i przed wejściem do gabinetu wyszło ponad 140 na ponad 90 i się moja gin za głowę chwyciła. Powiedziała, że jak za 3 tygodnie nie przyniosę zeszytu mierzenia ciśnienia krwi, to mnie nie wpuści
. 
wczoraj bylam u ginki i na stowke bedzie chlopiec nawet dowod na usg bylo widac
dzag82 zgadzam sie z Toba , ze morfologia to podstawowe badanie i wazne.. u mnie np.ostatnie badania wykazaly za niska hemoglobine i ginka kazala brac zelazo. Dziewczyny a o co chodzi z tym twardym brzuchem? czy to zly objaw? ja tak czasem mam ale nawet gince nie mowilam bo myslalam ze tak czasem ,,musi byc''...:-(