dokładnie, długość badania też jest istotna.
Ja dziś miałam pobieraną krew, zostawiłam mocz, oprócz tego na toksoplazmozę no i ta glukoza....wielki kubek słodkiej w cholerę wody, brrr...ale wypiłam szybko i jakoś przeszło
nie wciskałam żadnej cytryny. jutro wyniki, więc mam nadzieję, że wszystko będzie oki 
Ja dziś miałam pobieraną krew, zostawiłam mocz, oprócz tego na toksoplazmozę no i ta glukoza....wielki kubek słodkiej w cholerę wody, brrr...ale wypiłam szybko i jakoś przeszło
słowa lekarza...
wszystkie organy ma we właściwym miejscu, książkowe, zgrabny nosek, wypukłe usta i leżała jak swoja starsza siostra na tzw "glebę", głową w dół, tylko paluszki chodziły
przy okazji nie prawda jest, że w 3d można zobaczyć tylko rozszczepy warg
a że miałam w ostatniej ciąży wielowodzie, to przy okazji dopytałam o nie, a więc 50% przypadków wielowodzia jest nieznana i nie musi się wiązać z chorobą dziecka, najłatwiejszym sposobem wykluczenia zbyt szybkiego przybierania wód jest mierzenie obwodu brzucha co 3 dni, na wysokości pępka, jeśli co mierzenie obwód brzucha wzrasta o cm, to konieczna konsultacja, bo za szybki jest przyrost, jeśli w takich ładnych granicach tygodnia, dwóch, to wszystko ok
.
.