reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
domi super wieści :). Znaczy jesteście na ostatniej prostej i to raczej bliżej niż dalej. Super, że tak wszystko naturalnie ładnie idzie, wielkie szczęście :)!

nataszka, trzymam kciukasy!

sunshine..rany, trzymaj sie tam!! zaciskaj mocno nogi, dobrze ze mialas akurat wizyte, jak juz lezysz to pewnie troszke ci sie uda jeszcze wytrzymac;-)

domii, ciesze sie bardzoo:)

ddaga
, super ze u ciebie dobre wiesci:)

tylko mojej szyjce nie chce sie skracać:-p

dzieki wam wszystkim, dziewczyny ;-) juz sie tak przestalam nakrecac... a wczoraj sie po prostu mega zestresowalam, a do tego bylam niewyspana, rozdrazniona maksymalnie... dzis wyluzowalam. czekam do jutra...mam nadzieje ze na dobre wiesci.
teraz po prostu sto razy bardziej zwracam uwage na to czy Mała sie rusza. a jest naprawde kochana, bo widac wyczuwa ze sie martwie i od wczoraj szaleje jak nigdy ;-) a poki sie rusza, to mam pewnosc ze jest dobrze.

Aia, to ja juz dzis zaciskam kciuki za Twoją jutrzejsza wizyte;)

dziewczyny, ja na szybko, wróciłam przed chwilą z wizyty, znów miałam zapis KTG. Niestety wyszedł niezbyt ładny, zawężony, Tymek mało się ruszał. Poza tym zmiany od poniedziałku jeśli chodzi o badanie wew.-poprzednio głowa była wysoko, balotowała, a teraz siedzi mocno w kanale, szyjka ledwo na 1cm długa. Mam jechać na izbę przyjęć żeby mi zrobili dłuższy zapis KTG. Mam nadzieję że mnie nie zostawią, jak coś będę pisać. Trzymajcie kciuki:tak:

gosha kciuki zaciśnięte! Wygląda na to, że jesteście blisko finału :)

mala.di i tak trzymać, nie nakręcać się niepotrzebnie :). Lekarze mają tendencje do dmuchania na zimne (i dobrze).

reklama
Gratulacje dobrych wieści, za reszte trzymam kciuki:tak:
Ja już tez po wizycie, więc rozwarcie już wieksze ale spokojnie nie panikujemy, mój gin dobrej myśli że za 2 tyg sie spotkamy:)
Amelka waży 2240, przepływy dobre, położona główkowo nisko. Wody płodowe na 16cm wiec nic się nie skończy na szczęście. Dostałam kupe znów wyników do zrobienia.
Gdybym odczuwała mniejsze ruchy to na IP na KTG mam jechać badz do niego do szpitala.

Do góry