reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ja niestety dziś musiałam być na badaniu nieplanowanym... :( zaczął mnie boleć brzuch i pokazało się plamienie... wszystko jest ok ale mam sobie odpocząć przez następne 2 tygodnie na L4.

Następna wizyta na 18.10, chyba, że coś się będzie działo (mam nadzieję że nie) to mam pokazać się wcześniej...

ALG - dobrze że to nic poważnego, leż sobie i leniu**** :tak::tak::tak::tak: ... kurcze strasznie późno wyznaczyła Ci kolejną wizytę, zwłaszcza jak po jakimś nawet niewielkim plamieniu. Może miałaś namyśli 18 września a nie października?

Nie nie ma pomyłki. Powiedziała, że jak nic się nie będzie działo to normalnie po zwonieniu iść do pracy, a jakby dalej było coś nie tak to przyjść dalej po L4 .. ale mam nadzieję że będę mogła wrócić do pracy....

Dziewczyny, jeżeli chodzi o wizyty - u kogo prowadzicie ciążę w Warszawie? możecie polecić jakiegoś lekarza? chcę w przyszłym tygodniu wybrać się na pierwszą wizytę. Jak to było z Wami? prowadzicie całą ciążę u lekarza, u którego byłyście na pierwszej czy zmieniałyście? Może któraś z Was chodzi do któregoś z lekarzy pracujących w szpitalu przy Madalińskiego?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Ja chodzę do dr Kucińskiej-Chachwan, która przyjmuje na Białostockiej 7 w Wawie no i raz w tygodniu w mojej małej miejscowości pod Warszawą. Kilka moich kolezanek do niej chodzil i bardzo sobie chwala jej podejscie i wogole caloksztalt. O ile dobrze kojarze to ona chyba w szpitalu Czerniakowskim przyjmuje.

Simoncia

Ja prowadziłam ciążę w Szpitalu św. Zofii, do grudnia br. działał tam taki bezpłatny program "Zdrowie, mama i ja". Ja chodziłam do dr Moniki Dudek, niezwykle miła, młoda a zarazem bardzo doświadczona. Bardzo polecam, prowadziła do samego końca.

reklama
Dziewczyny, dziękuję bardzo za informacje,

Ewusia12 teraz też u niej prowadzisz?
Czy prowadziłaś u niej w ramach NFZ? i czy wiesz może czy ma gabinet prywatny?
I jeszcze jedno pytanie - rodziłaś również w św. Zofii? polecasz?
Teraz potrzebuję się dostać jak najszybciej na pierwszą wizytę, ale później wolałabym korzystać z NFZ.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry