reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

No i jestem po wizycie...

Z małym wszystko ok, siusiak jak był tak jest :-D Waży już 638 gram:) w ciągu niacełego miesiąca podwoił swoją wagę, bo ostatnio bylo 300.

BPD - 24,3
HC - 22,4
FL - 23,3
AC - 24,1

Teraz gorsza sprawa w poniedziałek idę do szpitala :baffled::crazy::confused2: Nie podoba jej się te słabe czerwone krwinki i żelazo, więc idę na krzywą wchłaniania żelaza i teraz w zależności jak mi wyjdzie wynik. Jeżeli będzie dobry to wyjdę szybko, a jak zły to dopiero wtedy, aż dożylnie mi podniosą wyniki i np za miesiać jak mi znowu spadną powtórka z rozrywki. Tak chciałam bardzo uniknąć szpitala, ale skoro za równo dla zdrowia synka i mojego nie ma wyjścia to co począć.

Ostatnia edycja:
reklama
aniaczek dobrze ze z maluszkiem wszystko dobrze i rozmiary niczego sobie:-) Przykro mi z powodu szpitala,ale to tylko dla twego zdrowia.Trzymam kciuki za krotki pobyt!!

Aniaczek najważniejsze że cię nie kładą z powodu dziecka albo zagrożenia... to tylko wyniki, jak wyjdziesz to zadbasz o dobrą dietkę i do porodu się tam nie pokażesz:))
niezła masa, to u mnie też pewnie około tego bo podobnie idziemy

No z jednej strony cieszę się, że moja lekartka nie bagatelizuje problemów, a mam nadzieje, że jednak nie będzie tak źle. Dziękuje dziewczyny za wsparcie!

aniaczek dzidziuś teraz najważniejszy!
super ,że lekarka podchodzi do każdego tematu indywidualnie i z dużą ostrożnością.
daj znać co i jak jutro

reklama
Aniczek - powodzenia w szpitalu, oby wszystko sie dobrze skonczylo i obys nie musiala tam dlugo zostac

Ja w sobote mialam polowkowe badanie - Julek dobrze sie rozwija, wazy prawie 0,5 kg :) Mam zdjecie siusiaka z przyblizenia :) Jak mi sie uda to wieczorkiem cykne fote i Wam pokaze

Do góry