Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Gratuluję!!!Hej, ja tylko 2 słówka - na wizycie wszystko OK, na 90% dziewczynka![]()
Nanu super!
Imiona wybrane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Gratuluję!!!Hej, ja tylko 2 słówka - na wizycie wszystko OK, na 90% dziewczynka![]()
Kurka wiecie co na jakieś dziwne przemyślenia mnie naszłoKitka dobry ginekolog z dobrym sprzętem i teraz wypatrzy
Niby wiem, że mój gin jest bardzo dobrym lekarzem...prowadził ciąże mojej sis, potem ją operował gdy miała guza na jajnikach, ja tez nie od dziś do niego chodzę ale jak tak czytam jakie szczegóły podają Wam lekarze odnoście wagi itp itd to szlag mnie trafia! Mam wrażenie, że mój szanowny pan doktor pod tym względem jest leniwy. Owszem zmierzy dziecko i powie, że wszystko ok(bądż nie) i to wszystko. Raz jak byłam z mężem i córcią to tłumaczył gdzie co i jak, żeby mała zakumała. Nigdy nie podał mi wagi, nie rozdrabniał się w szczegółach.... Sprzęt ma dobry i jestem pewna, że gdyby chciał to by wypatrzył płeć ale on nawet nie zerknął między nogi;/ ehhh pisałam, że jestem bardzo zadowolona ale chyba jednak NIE;/Ja byłam w Polsce na 3d w 16 tyg, troszke sie pospieszylam ale ciekawosc mnie poprostu zjadla i musialam isc i juz...ale wyszlam rozczarowana bo lekarz powiedzial ze jest za wczesnie i nic nie widac, skasował 150 zł i tyle :-( a ja zostalam ze swoja ciekawoscia :-) ale 12 mam wizyte u mojego gina i mam nadzieje ze tez sie juz dowiem.

Hej, ja tylko 2 słówka - na wizycie wszystko OK, na 90% dziewczynka![]()
A widzisz, coś mi kiedyś świtało, że znam Twój nick, ale jakoś nie skojarzyłam;-)fiołkowa w ogóle ostatnio mi się przypomniało, że ja cię znam z marcowego forum , i tak nam się zachciało majowe teraz