Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiolonczela dziękuję kochana, że o mnie pomyślałaś. U mnie ciągle coś się dzieje nie tak jak powinno być, nawet nie mam siły pisać na forum. Dziś dopiero się zalogowałam bo od tygodnia nie miałam nawet kiedy coś napisać.
W zeszłym tygodniu moja mama trafiła do szpitala na oddział chirurgi z podejrzeniem kamieni na woreczku żółciowym, zabrało ją pogotowie bo wymiotowała 2 dni i nic nie jadła, prawie mdlała z osłabienia. Teraz diagnozują ją i szukają przyczyny bólu podbrzusza, który od 1,5 tygodnia ją męczy i tylko kroplówki z środkami przeciwbólowymi pomagają, niestety te kamienie wykluczyli, aż nie chce mi się myśleć co to może być.
Nie mam głowy myśleć o sobie i maleństwie a tu 19.12 jadę do Łodzi na echo serca i chyba zaczynam już to przeżywać i myśleć czym los mnie znów obdarzy. Tak,więc ogólnie nie jest ciekawie. Moje rodzeństwo mieszka 90 km od nas, więc tylko dzwonią do mnie jak mama się czuję bo niestety muszą pracować a ja codziennie do szpitala do mamy. Ciąża powinna być czasem spokoju a u mnie jakoś na ten spokój się nie zanosi, ale ja już tak mam w swoim życiu, że ciągle pod górkę, ale twarda ze mnie baba, więc na razie daję radę a czasami jak już nie mam siły to popłaczę w poduszkę.