Nia trzymaj sie i nozki zacisniete!I oszczedzaj sie

Ale duuuze to Twoje dziecko :-) Najwazniejsze,ze z dzidziolem wszystko ok.Teraz dobry herbatka(owocowa,ziolowa?) zeby sie magnez wchlanial i z ksiazka na kanape
Tak sobie mysle wlasnie,ze im lepiej sie dziewczyny czujcie i zasuwacie tym wiecej "widm szpitala" nam przybywa.Moze juz naprawde czas zwolnic tempa?Ja sie wymadrzam bo jak mnie mdlosci do wyra przybija to chocby nie wiem jak chciala-nic nie poradze az nie przejdzie.

Jak mam lepszy dzien to smigam i wieczorem tez twardniejacy brzuszek sie klania...
Sembo Ciebie zdaje sie to nie dotyczyc,nasz motorku maly.Gratuluje dobrej wizyty.Nie martw sie-jak sie boisz tej poloznej to Maluch jej juz na pewno NIE LUBI

A z tym urlopem-na drzewo z baba!Odpoczniesz,rozwiniesz hand-made kacik
Wikki-zabij ze pominelam!Nie martw sie.Moja kuzynka urodzila sie z waga 2400 a teraz kawal baby z biustem jakby 3 glowy miala!Piekna z niej dziewczyna,zdrowa,silna.Taka jej uroda byla ze wzrostowo i wagowo dluzej rowiesnikow gonila.Ale juz pod koniec podstawowki bynajmniej nie byla najmniejsza w klasie!Niektore kruszynki rodza sie malenkie bo ... kazde dziecko jest inne

Banalem powialo.