reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Ewa ja mysle ,ze w ostatnim tygodniu to juz wystarczy samo KTG.wszytko juz jest gotowe ,teraz tylko trzeba kontrolowac co sie z dzidzia dzieje i czy sa skurczyki;-):tak:
Dobrze ,ze u naszych brdacow wszytko O.K.:-)
Ja sie jutro dowiem co i jak z Antosiem.Trzymajcie kciuki zeby sie nie okazalo ,ze znowu fikolka zrobil:baffled:;-)

reklama
No Dziewczyny widze ze co jedna to ma lepsza wiadomosci :tak:
Super ze wszystko jest ok.
asmodis szczesciara z ciebie :tak: mozesz liczyc na wczesniejszy porod. Tez bym chciala zobaczyc Dzidzie wczesniej.

Ewa ja mysle ze juz teraz nie ma potrzeby spotykac sie z lekarzem. Wrazie cos by sie dzialo to mozesz jechac do szpitala, a zreszta juz teraz co sie moze dziac oprocz porodu? :-)

Aneczka trzymaj sie jutro i zdaj relacje co u Antosia :-)

Aneczka, Belka dzięki ;-)
Macie chyba rację, bez sensu na wyrost się denerwować.

Aneczka trzymam kciuki aby maleństwo nie fikołknęło ;-)
Daj znac jakie wieści po wizycie!

Dam znac napewno ale kurcze wizyte mam dopiero na 18.45 wiec moze dopiero jutro powiem wam co i jak;-) matko caly dzien bede czekac:rolleyes2:

aneczko trzymamy kciuki, napewno wszystko bedzie ok.

ewa faktycznie wizyta u lekarza juz nie jest potrzebna. teraz to w razie czego szpital i rodzimy. a póki co musisz obserwowac maluszka - jego ruchy, oraz swój organizm.

Aneczka no poczekamy ;-) Z rana dobre wieści jak znalazł ;-)
Viki dzięki. Obserwuję Adaśka. Rusza się, więc jestem spokojna. Ze mną też wszystko w normie ;-)

No a ja smam zwałe, bo mi sie wydaje że maluszka jest zupełnie w poprzek w brzuchu.
Mam wrażenie że tylko podczas USG sie przekopyrtnęła tak, że była niby główką w dół, a po USG znowu położyła sie bokiem...
Niewiem, naprawde niewiem, cięzko mi na 100% wyczuć co gdzie jest, ale mam wrażenie że czuję rączki na swoim prawym boku, kolanka na lewo od pępka, a stopki właśnie tam na dole...:-(
Dobrze, że m,am wizyte w czwartek, to poprosze ginke, żeby wymacała ułożenie (bo chyba lekarze potrafią określić rękami gdzie co jest???), bo mnie sie naprawde wydaje że dziecko jest w poprzek...

Agatka, nie martw sie na zapas!:) To moze byc jedynie zludzenie, ze malutka tak Ci sie uklada. W koncu jest juz tak duza i ma na tyle malo miejsca, ze pewnie jest dosyt "zwinieta" i trudno samej odczuc polozenie malenstwa:)
A ginki dla spokoju mozesz sie zapytac, ale nie ma sensu sie na zapas stresowac:tak:

No to ja po wizycie.
Szyjka dluga z rozwarciem na pol cm,dzidzia glowa w dol i wazy okolo 3200:tak:
Antek siedzi jeszcze dosc wysoko wiec niby sie nie szykuje ale juz ja go chyba popedze:cool2:.Nie mam zamiaru czekac do wagi 3600 albo wiecej:no::-DZobaczymy co z moich zamiarow wyjdzie ale jak sie dowiedzialam dzis o tej wadze to mam ochote go juz dzis wygonic na swiat.:-DMusze w tym tygodniu zapiac wszystko na ostatni guzik i zaczne chyba od szalenstw z Witkiem bo tego mi brakuje a potem zobaczymy co bede knuc;-)

reklama
Do góry