KINDZIA100
Fan(ka)
Juz wszystko wiem.
W czwartek bylam u gina,nie widzial fasolki,kazal zrobic beta i wyszlo ze ciaza jest mlodsza niz wskazywala by na to @.
.........w piatek zaczelam krwawic i dostalam strasznych boli,ale to piepszona Holandia,tu jak bedziesz umierac to ewentualniemozesz pokazac sie w szpitalu.W niedziele jednak pojechalam do szpitala,ciagle krwawiac i okazalo sie ze jestjuz po wszystkim.:-( to jest moj ostatni post tutaj.Zycze wam szzcesliwego rozwiazania i slicznych maluszkow
W czwartek bylam u gina,nie widzial fasolki,kazal zrobic beta i wyszlo ze ciaza jest mlodsza niz wskazywala by na to @.
.........w piatek zaczelam krwawic i dostalam strasznych boli,ale to piepszona Holandia,tu jak bedziesz umierac to ewentualniemozesz pokazac sie w szpitalu.W niedziele jednak pojechalam do szpitala,ciagle krwawiac i okazalo sie ze jestjuz po wszystkim.:-( to jest moj ostatni post tutaj.Zycze wam szzcesliwego rozwiazania i slicznych maluszkow
Wizyte z polozna mam w niedziele,to jeszcze tylko 5 dni :-) a pierwsze usg mam 4.06.
I to podobno tylko te najbardziej podstawowe badania, które nie są refundowane przez NFZ a przynajmniej tak mi powiedziano
2.5 godz. w poczekalni bo byłam chyba z 14 w kolejce
ale zdjęcia niemam bo niewiem czemu, on niema chyba takiego usg co drukuje czy jak?? Bo to było usg brzuszne
Ja np. mówiąc szczerze nie mam tyle kaski, żeby sobie pozwolić na takie badanie, a szkoda bo chciala bym:-(