dzieczyny super ze u lekarza ok Domi Kreatorka to dawajcie na 7 to bedzie nas 3 w tym dniu bo u mnie jak nic sie nie ruszy do tego czasu to i tak 7 mi wyjma niunke
Szkrabek pewnie lepiej dmuchac na zimne mam nadzieje ze to nic zlego nie znaczy sciskam

Szkrabek pewnie lepiej dmuchac na zimne mam nadzieje ze to nic zlego nie znaczy sciskam

mam nadzieję, ze akcja zacznie się sama wcześniej, bo w szpitalu, w któym chce rodzić mają takie podejście, ze nie beą mi w 40 tc (tym z okresu) wywoływać, tylko każą czekać te 2 tyg.. a ja nie chcę dzidzi przenosić:/ zwłaszcza, ze te 2 tyg na same święta wychodzi
wyniki ktg ok, szkoda tylko, ze skurczy mi nie mierzyli:/
- szyjka długa na około 2 cm, akcja porodowa na poziomie 0. Dziecko nie chce wyleźć i tyle. Cała reszta okej, serducho ładnie bije, ilosć wód płodowych w normie, dziecko ułożone głową w dół, tylko jakoś się nie spieszy na ten świat :-) w sumie trochę się jej nie dziwie hihi
jeśli do końca tygodnia nie urodzę to wywołujemy 7 grudnia, chociaż bardziej mi się 6 podoba jeśli już, więc mogłaby się młoda postarać