Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj,to nieciekawie,ale spokojnie..A powiedz mi jak sprawdzili tą wadę.My z mężem tez mamy małą wadę wzroku i obawiam sie o Kubę,więc trzeba by z nim też się chyba przejść do okulisty.Ja mam astygmatyzm i wykryli mi go na końcu podstawówki.Okazało się,że nie wcześniej bo moje oczy się "wytrenowały",dopiero jak wada sie lekko pogłębiła to sprawdzili dokładnie.No i teraz wiadoo,że mam wrodzony astygmatyzm i ciekawe,czy Kuba go nie odziedziczył.Milutek też się ostatnio budzi z zapuchniętymi oczkami i bardzo biednie wygląda po przebudzeniu.
Dziś bylismy u okulisty....
Milenka ma astygmatyzm :-(
-1 i -1,5 dioptrii na oczku nad naczyniakiem :--
-(
Mi też w wieku szkolnym niw wszyscy lekarze potrafili wykryć astygmatyzmu. Myślę, że to nie sprawa "wytrenowania" oczu, tylko niedouczenia niektórych lekarzyJa mam astygmatyzm i wykryli mi go na końcu podstawówki.Okazało się,że nie wcześniej bo moje oczy się "wytrenowały",dopiero jak wada sie lekko pogłębiła to sprawdzili dokładnie.
A ja się męczyłam z kieosko dobranymi okularami 

Tak mi powiedzieli z tym wytrenowaniem,ale czułam,że to jakaś lipa.Mi też w wieku szkolnym niw wszyscy lekarze potrafili wykryć astygmatyzmu. Myślę, że to nie sprawa "wytrenowania" oczu, tylko niedouczenia niektórych lekarzyA ja się męczyłam z kieosko dobranymi okularami
![]()