reklama

Wizyty u pediatry

Ewamat, biedna Twoja Majeczka. Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje. No i Tobie jutro zycze powodzenia u lekarki. Mialas prawo skonsultowac to co ona powiedziala z innym lekarzem. Przeciez zadna matka nie chce ogladac swego dziecka w szpitalu.

reklama
Coś się i u nas wykluwa,mam nadzieję,że nic grożnego.Kubie chyba bolało gardełko,znowu tak ciężko ślinę przełykał w nocy i popłakiwał.:tak:Zaaplikowaliśmy Tantum Verde,no i zobaczy się...Oby nic.....nie było.:tak:

Oj Ewamat biedna Majeczka,ale to przecież twoje dziecko i Ty decydujesz, nie przejuj się
a w szpitalu faktycznie mogą zarazić jakimis choróbskami
Duzo zdrówka dla Jenny Majeczki oraz Wikusi

Moje dziecko jest bardzo przeziębione,ale chyba drugi raz pójdę do lekarza(innego)bo myślę,że go gardło boli.Tamta powiedziała,ze to przeziebienie,ale kurcze nie wiem sama.Jedziemy na Eurespalu.Dzis zapodam Tantum Verde,jak sie obudzi.:no:

Moje dziecko jest bardzo przeziębione,ale chyba drugi raz pójdę do lekarza(innego)bo myślę,że go gardło boli.Tamta powiedziała,ze to przeziebienie,ale kurcze nie wiem sama.Jedziemy na Eurespalu.Dzis zapodam Tantum Verde,jak sie obudzi.:no:
a oprucz tego ,ze nie chce jesc i pic (ma katar) to jest bardzo marudny?
u nas było zapalenie ucha:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry