reklama

Wizyty u pediatry

reklama
A troszkę się martwię, bo chirurg z Gdańska powiedział nam, że astygmatyzm jest wskazaniem do operacyjnego usunięcia naczyniaka, przynajmniej tej częsci pod oczkiem. A bardzo nie chcemy tego robić, bo ryzyko jest za duże, no i te blizny potem... :no::baffled:
Trzymajcie kciuki (przez pół roku heh...) żeby ta wada się nie powiększyła u Milutka :sorry:
własnie miałam spytac o to:sorry:
ale doczytałam ............bedzie dobrze ..........3mamy kciuki:-)

To chyba wszystkie lutowki maja astygmatyzm,bo ja tez:szok:;-).Jestem krotkowidzem od konca podstawowki,a astygmatyzm wykryl mi dopiero lekarz w Vision Expressie;-)1,5 roku temu:szok:.I tak zawsze nosze soczewki i dobrze widze.Skoro mam wade nabyta,to mam nadzieje,ze dzieciaki jej nie beda mialy...Jacek ma super wzrok,mam nadzieje,ze chociaz to beda mialy po nim...:sorry:.
Joasiek,trzymam kciuki,zeby wada sie nie powiekszyla.Kazano Ci isc do okulisty czy sami poszliscie przebadac wzrok Milence?

reklama
Joasiek nie musisz prosić,cały czas myslimy i kibicujemy Milence,by wszystko było OK.Już trzymamy kciukasy.:tak:

DOKŁADNIE

A co astygmatyzmu, to szczerze mówiąc nie wiem co to....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D Na pewno wada wzroku, ale na czym polega...??? ja od prawie dwóch tygodni leczę zapalenie spojówek i juz jest lepiej....a myślałam, ze latem najłatwiej załapać to zapalenie...:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry