Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
własnie miałam spytac o toA troszkę się martwię, bo chirurg z Gdańska powiedział nam, że astygmatyzm jest wskazaniem do operacyjnego usunięcia naczyniaka, przynajmniej tej częsci pod oczkiem. A bardzo nie chcemy tego robić, bo ryzyko jest za duże, no i te blizny potem...
Trzymajcie kciuki (przez pół roku heh...) żeby ta wada się nie powiększyła u Milutka![]()

;-).Jestem krotkowidzem od konca podstawowki,a astygmatyzm wykryl mi dopiero lekarz w Vision Expressie;-)1,5 roku temu
.I tak zawsze nosze soczewki i dobrze widze.Skoro mam wade nabyta,to mam nadzieje,ze dzieciaki jej nie beda mialy...Jacek ma super wzrok,mam nadzieje,ze chociaz to beda mialy po nim...
.Joasiek nie musisz prosić,cały czas myslimy i kibicujemy Milence,by wszystko było OK.Już trzymamy kciukasy.![]()

Na pewno wada wzroku, ale na czym polega...??? ja od prawie dwóch tygodni leczę zapalenie spojówek i juz jest lepiej....a myślałam, ze latem najłatwiej załapać to zapalenie...