reklama

Wizyty u pediatry

Ojej, ale się choroby posypały :baffled:
Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!

Oliwieczka, okropne z tymi drgawkami :shocked2: Ale piszesz, że mała miała prawie 39 st. To drgawki przy takiej temperaturze mogą wystąpić :confused: Zawsze mi się wydawało, że mogą dopiero wystąpić powyżej 40 stopni :confused:

reklama
Izka też się rozkłada :-(
a Patrycji wcale nie jest lepiej...
zobaczę jak się sytuacja do jutra rozwinie i pewnie znów zobaczę się z moją lekarką.... wiem, że to o moje dzieci chodzi ale aż mi głupio jak dzwonię do niej kolejny raz :sorry2:

A my wczoraj wieczorem bylismy z Milenka u lekarza. Od niedzieli Milena miala goraczke (38 - 39 stopni) i nie moglismy jej zbic. Poza tym nic jej nie jest. JAk dla mnie to byly zeby (4 na raz jej wychodza), tylko ze z taka wysoka goraczka? Lekarka zbadala mala i powiedziala, ze raczej Milena nie jest chora. Jednak ma lekko powiekszone migdaly i zarozowione uszy,a ze mamy leciec samolotem, to dala krople do uszu i spray do gardla. No i nurofen przez 3 dni. Wczesniej dawalam paracetamol ale nie pomagal. A dzis rano Milena obudzila sie bez goraczki. Jednak nadal jest bardzo marudna.
Nie wiem czy napisalam z sensem, ale padam ze zmeczenia.:-D:-D:-D:-D

reklama
A my z GAbrysią właśnie wróciłyśmy z bilansu i szczepienia usnęla zmordowana :tak:Waży 10.900 ,obwód głowy 45,5 cm ,obwód klatki piersiowej 48,5 ,wzrost 76 cm .Myślę ze to nieżle ,Dostala trzecią dawkę Prewemar następne szczepienie za sześć tygodni.Dzielna byla nie płakala :tak:ZDRóWKA żYCZę WSZYSTKIM CHOROWITKOM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry