Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ze obwodowo jest okiWeronika przy ostatniej chorobie tez mi goraczkowała wysoko ponad 39 i miała raczki zimnie co to znaczy bo ja sie wlasnie zapomniałam zapytac pediatry
ale ma temperature
Myśle, ze jezeli powiedziałabyś lekarzowi o swoich obawach, to dałby Ci te skierowania. W gruncie rzeczy, to nie są takie drogie badania i nie robią z nimi aż takich wielkich ceregieli. Niestety grupę chyba musiałabyś zapłacić.no pewnie macie racje tylko ja myslalam ze moze bdanie krwi sie robi po roku czy nie ma jakiejsc anemi czy cos no i chce w koncu okreslic grupe SZymonka wiec wybiore się prywatnie i przy okazji niech zrobia mu z tego co wezma do grupy morfologie.
Dziwna choroba, Maja ją przechodziła w grudniu. Na szczęście przechodzi bez żadnych konsekwencji.A u nas dzis okazalo sie ze Milena miala trzydniowke. Przez 3 dni wysoka goraczka (ktorej nie moglam zbic,) i zadnych innych oprocz zabkowania objawow, a dzis (5 dzien) wysypka na czole i na tulowiu.

No to czekamyjutro napisze co powiedział otolaryngolog o moich dzzzzieciach![]()

niemozliwe z takim nosem
.............spytam na nastepnej wizycie bo mała tak płakała