reklama

Wizyty u pediatry

no pewnie macie racje tylko ja myslalam ze moze bdanie krwi sie robi po roku czy nie ma jakiejsc anemi czy cos no i chce w koncu okreslic grupe SZymonka wiec wybiore się prywatnie i przy okazji niech zrobia mu z tego co wezma do grupy morfologie.

reklama
no pewnie macie racje tylko ja myslalam ze moze bdanie krwi sie robi po roku czy nie ma jakiejsc anemi czy cos no i chce w koncu okreslic grupe SZymonka wiec wybiore się prywatnie i przy okazji niech zrobia mu z tego co wezma do grupy morfologie.
Myśle, ze jezeli powiedziałabyś lekarzowi o swoich obawach, to dałby Ci te skierowania. W gruncie rzeczy, to nie są takie drogie badania i nie robią z nimi aż takich wielkich ceregieli. Niestety grupę chyba musiałabyś zapłacić.

A u nas dzis okazalo sie ze Milena miala trzydniowke. Przez 3 dni wysoka goraczka (ktorej nie moglam zbic,) i zadnych innych oprocz zabkowania objawow, a dzis (5 dzien) wysypka na czole i na tulowiu.

reklama
uszy nadal sa czerwone jest mnóstwo wydzieliny:baffled:
nos (w srodku) podobno makabra ..........opuchniety
pytał sie mnie czy duzo kaszle ja na to ,ze w cale :baffled:
:szok: niemozliwe z takim nosem
poprostu wszystko spływa jej na dół od razu
dzis wogole nie kaszlała a po mucosolwanie jakby ja zasluzowali ....tak charczała i odrazu kaszel
pytał sie czy mam kota lub psa?
nie mamy....cokolwiek miało to znaczyc
mała jest za mała na testy ....mam zrobic testy starszemu bo tez jest taka potrzeba a po czesci bedzie wiadomo co małej jest/ moze być
poprosiłam o zamiane leków z zyrteku na clarityne...
inhalator musiamy kupic ............inchalacje na stałe
za 1-2 miech bedziemy sie zastanawiac czy nie podac szczepionki uodoprniajacej na górne drogi

przerosniete migdały?........zagadka ..................bardzo mu sie nie podobały i skomentował tylko ...ze nie uniknione CHYBA bedzie nasz spotkanie na stole:baffled:.............spytam na nastepnej wizycie bo mała tak płakała:baffled:
byłam w gabinecie godzine (2 dzieci)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry