reklama

Wizyty u pediatry

Karolina mam nadzieję że to co najgorsze już za Wami i że to "tylko" ząbki! :tak:

My byliśmy wczoraj na ostatniej już kontroli bioderek - jest idealnie - uffffff :happy2:
Milenka najpierw biegała po korytarzu tam i z powrotem przez pół godziny, potem na badaniu jak tylko lekarz zgasił światło to zaczęła się drzeć w niebogłosy i tak wyrywać, że we trójkę ja trzymaliśmy, a potem w samochodzie zasnęła sobie w najlepsze :sorry2:

reklama
A my z GAbrysią właśnie wróciłyśmy z bilansu i szczepienia usnęla zmordowana :tak:Waży 10.900 ,obwód głowy 45,5 cm ,obwód klatki piersiowej 48,5 ,wzrost 76 cm .Myślę ze to nieżle ,Dostala trzecią dawkę Prewemar następne szczepienie za sześć tygodni.Dzielna byla nie płakala :tak:ZDRóWKA żYCZę WSZYSTKIM CHOROWITKOM
Dzielna u duza jest wasza Gabrysia:tak:

KAROLINA mi sie wydaje ze to jednak zabki!!! oby tak bylo i szybko wyszly!!!!

GABRYSIA duza pannica!

fajowo JOASIEK ze z bioderkami MILUTKA wsio ok!!!!

akurat zdazyłam przeczytac:-p
kochane nie dragawki bo drgawki sa z utrata przytomnosic a DRESZCZE;-):wściekła/y:
taki dostałam opr za to ,ze tak powtorzyłam pani doktor................. bo mała tez miała DRESZCZE przy temperaturze 40C a łapki lodowate;-)

dzeiwczyny czy po ostatnim szczepieniu pediatra zlecil wam jakies badania czy cos w tym stylu.
pytam u u nas pani doktor zbadala Szymka zobaczyla sutki( zbytnio nie wiem dlaczego ale z wrazenia nie spytalam) osluchala zajrzala do gradzolka i powiedziala super chlopak mozna szczepic i tyle ja widzialam:baffled::baffled:

Karola, my z Małgosią byłyśmy w poniedziałek u pediatry. Babka osłuchała małą, zajrzała do gardziołka i zleciła przyjść na szczepienie za tydzień, bo Małgosia ma katarek i obawiała się, żeby się jakieś paskudztwo nie rozwinęło. Ale żadnych dodatkowych badań nie zleciła:no:
Ale tak jak pisze Kasiad - to chyba dobrze, bo to oznacza, że nic jej nie zaniepokoiło:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry