Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też sama, maz w tym czasie z dziećmi. Właśnie sie zastanawiam co ja zrobię z nimi przy krzywej cukrowej... 2h w przychodni... Maż w pracy rano... :S
Agulqa_b przy drugim jest zupełnie inaczej z Olą to było takie przeżywanie razem a teraz nawet przez myśl mi nie przeszło żeby T ze mną chodził tylko na prenatalnych był bo kierowca był potrzebny a ja od początku ciąży mam skłonności do omdleń w aucie
agulqa, no właśnie bo to Wasze pierwsze dziecko Przy Tosi też wszystko przeżywaliśmy razem, a teraz nie chce mi się brać męża
Ale na połówkowe go wezmę
Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
W pierwszej ciązy m nie był na usg,w drugiej był i on i Antoś ,a teraz ma zamiar być na połówkowym bo pierwszy raz mam wizytę na popołudnie,więc nie będzie w pracy,zobaczymy co z tego wyjdzie
Mój miał chodzić ze mną na wszystkie usg, ale pierwsze dwa umawiałam na ostatnią chwilę i uznałam że nie ma sensu jak kropek taki mały i nic nie widać Za to na połówkowe już mu zapowiedziałam i idziemy razem. Mam nadzieję, że jak będą inne usg to też pójdzie.
A na ten test z cukrem planowałam sobie wziąć książkę - wolno czytać? Bo wiem że jest przymus siedzenia podczas tego testu.