reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Melduję się i ja po wczorajszej wizycie! :) Było bez USG, bo w piątek miałam prenatalne więc nie widziałam sensu robić. Zbadał mnie tylko na fotelu i posłuchał serduszka. Cytologia wyszła ok, dzisiaj ostatni raz biorę luteinę. :D Standardowo dostałam Pregna Plus więc muszę jakiś tańszy zamiennik znaleźć. :) Kolejna wizyta dopiero 13.08, proszę o dopisanie.

Dziewczyny, powiedzcie mi, proszę o co może chodzić :) Podczas badania na fotelu lekarz stwierdził "ooo, brzuszek rośnie, mamy już na 3 centymetry". Jakoś tak głupio było mi zapytać. Chodzi o szyjkę? O umiejscowienie macicy?

nieobecna, nie mam pojęcia, o co mu chodziło... Ja kupiłam w końcu Vita-min plus mama, stwierdziłam, że przez drugi trymestr będę brać, a w trzecim odstawię, żeby mi dziecko nie urosło do 5kg :-D No i dałam niespełna 16zł, a ta Pregna to masakra z ceną...

Nieobecna może mają jakąś swoją miarę. ..nie wiem 3cm n.p.m hihi
Ja biorę vita-miner prenatal z dha-chyba najtańsze

Nulini, we witaminy o których piszesz mają bardzo fajny skład i cenę - 15,43 za 30 tabletek (teraz są w promocji w DOZ). Chyba właśnie na nie się zdecyduję :) Bo Pregna 32,44.. przesada ;)

Elutka - te o których piszesz kosztują 31,20 za 60 sztuk ale bierze się 2 razy dziennie..

Witam,
Dopiero sie obudziłam :-)
Ja biorę Omegamed Optima Forte gdzie w aptece za opakowanie na 30 dni zapłaciłam 83 zl. W internetowej znalazłam za 56.

reklama
Do góry