reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Marcioszek, Zelka, gratulacje !

Nie straszcie z tymi zmianami plci , ja juz sie nastawilam na chlopaka ;) mam polowkowe we wtorek, fajnie byli, zeby nasz tez tam spokojnie siedzial chiciaz raz I deal sobie zdjecie zrobic :)

Kasiek nic sie nie martw, kciuki zawsze beda ;-)

Marcioszek super ze dzidzia rosnie ;-) namwazniejsze ze zdrowa, a czy Maja czy Kuba kochac bedziesz tak samo,;-)

Zelka sliczna Alicja :-) do zolwia jej daleko ;-)

Emilchen, Marcioszek gratuluję

Żelka no przecież mówiłam że będzie Pężyrka

Yggam no pewności z płcią to często nie ma. Koleżance tydzień przed porodem Julka zmieniła się w Oskara.

Żelka a widzisz mówiłaś ze w cuda nie wierzysz i ze chłopiec będzie, a tu psikus masz dziewczynkę! Super! Gratuluje!

Ja juz się nie mogę mojego polowkowego doczekać! Do 5 września stanowczo za dużo czasu!

reklama
Do góry