reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Unita haha jak pachnie na dziewczynkę to nie ma to tamto ;)

Tasia ja się na nic nie nastawiam bo u nas w rodzinie kobiety rodzą każde dziecko inaczej moja ciocia syna urodziła dokładnie w wyłączonym terminie a córkę dwa tyg wcześniej mogą mama mojego brata urodziła 2 miesiące (!!!) wcześniej a to 30 lat temu było przeżył cudem, mnie urodziła prawie tydzień po terminie a moja sis jakiś tydzień przed terminem babcie to samo każde dziecko inaczej wiec ja nastawiam się tylko na to ze styczeń nie grudzień i nie luty ma być styczeń :p

Agulqa_b ja też się nie mogę doczekać Ola i T z resztą też :) ale ten czas taj pędzi ze się nie obejrzymy a będziemy smsy z porodowki pisać :)

reklama
Doggi pewnie ze tak. Mi wrzesien zleci bo remont, pod koniec zaczniemy szkole rodzenia. W pazdzierniku porzadnie wezmiemy sie za wyprawke, pozniej wszystkich swietych, zaraz po w marketach pojawia sie balwany i mikolaje. I porod :p

To prawda człowiek zalatany ciągle coś na głowie to czas mija jak gUpi! Trochę mnie to przeraza bo niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży z Olą a teraz ona ma już ponad 3 lata! I ze stachem będzie to samo! Urodzi się a następnego dnia już będzie duży na tyle żeby do przedszkola iść ;)

Doggi- zaraz bedziesz Ole do szkoły wysyłała:) ja pamiętam każda sekundę z porodu Kacpra, a on już do 3 klasy idzie!

Zbieramy się na trening to sobie od razu do lidla zajadę zobaczyć czy są te kurtki.

A do mnie dzisiaj dzwonili z ośrodka zdrowia że gina nie będzie tego 4 września co miałam mieć wizytę...udało się znaleźć wolną godzinę 5 września ale niestety w ciagu dnia więc będę się musiała z pracy zwalniać.

kasiek mi spadło do 100 tys. przy normach od 130-140. Poziom wyjściowy i przed ciążą i w ciąży był ok. 115-120, także słabo. W życiu nie przekroczyłam 150 tys.
A Ty masz jakie wyniki?

Ja wolałabym rodzić w styczniu, zwłaszcza jak pomyślę o 6-latkach w I klasie... :sorry: ale najbardziej przeraża mnie ta duża główka :-p jak ja ją urodzę?? :cool2:

Doggi to ja dopiero co mame po brzuchu glaskalam jak z mlodym w ciazy byla, imie wybieralismy, kocyk kupowalam a teraz powtorka juz przy moim ;-)

Emilchen ja tez stycznia trzymam sie glownie z powodu 6latkow w szkole

jezyk, kupiłaś kurtkę? jaki koszmar był na otwarciu, serio. jakby za dramo dawali. na szczęście dla mnie tłum pobiegł na buty i kurtki dla dorosłych, więc ja sobie spokojnie dla młodego wybrałam kolor i kupiłam ;-)

reklama
Do góry