reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Na naszym piątkowym usg mój szkrab chętnie pokazywał tylko jedną część ciała:
02.jpg

Z resztą było dużo gorzej bo strasznie się wiercił tak, że nawet pani dr która robiła badanie stwierdziła, że wyjątkowo ruchliwy jest i nawet chwili nie usiedzi w jednym miejscu. I dostał ksywkę "sprinter"
Ale męczyliśmy go dość długo (badanie trwało 50min) i sprawdzone zostały wszystkie niezbędne parametry. Z czego wynika, że waga obywatela to już ponad 500 gram.

01.JPG

Załączniki

• 02.jpg
    02.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 74
  • 01.JPG
    01.JPG
    39 KB · Wyświetleń: 56
reklama
indi no sęk w tym, że właśnie na wizycie dowiedziałam się, że będę brała acard do końca, teraz na spokojnie, ale zestresował mnie ten trzeci trymestr :sorry2:.

LayDeek ja też biorę Clexane i to dość dużą dawkę (0,6) i do tego acard, mają wbrew pozorom inne działanie, do tego clexane nie ma wpływu na serce dziecka a acard może mieć.

jezyk dokładnie jak pisze LayDeek, często przyczyną niewyjaśnionych poronień są problemy z krzepliwością i w końcu na tych lekach się udaje. U mnie akurat są potwierdzone badaniami, dodatkowo po pierwszym poronieniu wynik hist-pad wykazał zakrzep, który spowodował wczesne poronienie. Tyle, że żaden konował mi tego nie rozszyfrował bo być może uniknęłabym drugiej straty...

McPearl ale słodkości :-D gratuluję

Megpl, sliczny bobas;)

Emilchen, nie jestem lekarzem, tak mi sie gdzies obilo o uszy, nie martw sie. Twoj lekarz napewno wie, co robi, bedzie dobrze :)

reklama
Do góry