reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
Antiope, ja juz go gdzies tutaj wczesniej wklejalam. To byl moj faworyt, ma bardzo dobre opinie i cene, ale pozniej wypatrzylam ten Jane, a on jest jeszcze lzejszy i ma skladana gondole. Ale Roan wydaje sie naprawde bardzo fajny :tak:

Antiope- nie znam tej frmy- i nigdy nie porwadzilam tego wózeczka- ale wyglada naprawde bardzo ładnie- jesli jest rownie funkcjonalny i wygodny za rowno dla mamy jak i dziecka jak atrakcyjnie wygląda- uwazam ze super wybor!! i cena tez fajna:)

U mnie:
-Bugaboo
-Maxi Cosi Mura

Ale podejmę decyzję jak już po 25tc pojeździmy po sklepach i 'przejedziemy' tymi furami;-). Może zupełnie zmienię zdanie...? Na razie wiem tylko że fotelik do samochodu Maxi Cosi.. resztę będę wybierać za parę miesięcy..

martOocha ja też chyba z fotelikiem zdecyduję się na maxi cosi, bo poza tym, że słyszy się chyba o nich najwięcej jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to pasują do wszystkich wózków, które wybrałam.

ja tez maxi cossi:)
wozek jak mowilam quinny buzz...
a wlasnie?? ogladalyscie ostanio O MATKO?? w ostanim programie ktroas chyba z kolei zona/ex zona Ibisza?? pokazywala wózek STOKKE - w sobote widzialam klientke z tym wozeczkiem w sklepie- powiem Wam ze fajne to to- ale strasznie malutki- i kompletny brak kosza na zakupy- torbe do wózka miala postawiona na tej desce dla straszego rodzenstwa i ciagle jej spadala:P no ale wyglada bajerancko nie powiem- a z funkcji ktore pokazywala Ibiszowa- sporo fajnych..tyle tylko....ile razy bede jeździc wozkiem po plazy????:D

ja byłam zakochana w Stokke, ale potem stwierdziłam że te KOŁA to nie na nasze chodniki.. jakbym jeżdziła z dzieckiem tylko po centrach handlowych to ok..a tak.. urodzimy na zimę..będzie breja, śnieg, deszcz i lód.. a te koła totalnie bez amortyzacji.. nawet nie pompowane..tylko takie jak w wózkach dla lalek..no niestety..dla mnie totalna dyswalifikacja..
Takie coś sobie przygotowałam w między czasie..Bo chyba gondola dla nas najważniejsza- na ten sezon porodów..

[TABLE="width: 420"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 3"]GONDOLA[/TD]
[TD]FOTELIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]długość[/TD]
[TD]szerokość[/TD]
[TD]wysokość[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bugaboo[/TD]
[TD="align: right"]76[/TD]
[TD="align: right"]33[/TD]
[TD="align: right"]18[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maxi cosi mura 4[/TD]
[TD="align: right"]75[/TD]
[TD="align: right"]38[/TD]
[TD]CabrioFix + EasyFix (Isofix)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xlander[/TD]
[TD="align: right"]75[/TD]
[TD="align: right"]31[/TD]
[TD="align: right"]20[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutsy 4 rider[/TD]
[TD="align: right"]74[/TD]
[TD="align: right"]34[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama
Ostatnio w sklepie macałam tego Stokke- lekki jest, to fakt, ale taki wysoki i mały, dla mnie lipa. A kilka dni później widziałam laskę jak szła z tym wózkiem- dziecko jak w konserwie, i ta spacerówka jakoś tak dziwnie podskakiwała. Wnuczka sąsiadów mojej mamy też w nim jeździła więc napatrzyłam się na niego na korytarzu i poza lekkością nie ma w nim żadnych pozytywów.

Antiope ja miałam Roan Marita i jako marka jest w porządku, ja byłam zadowolona z jakości wózka. Torba czy pokrowce na nóżki wielokrotnie prane, a kolor nie schodził i materiał się nie niszczył.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry