reklama

Wózeczki i foteliki

Ja już mam kompletny mętlik w głowie. Jak już będę w drugim tymestrze, to się przejdę po sklepach i sobie potestuję te wózki i wtedy będę się zastanawiać.

reklama
Pooglądałam linki,które wrzuciłyście z wózkami... niektóre mi również wpadły w oko, ale dosłownie w oko, bo w sumie o praktyczności i zastosowaniu gdzie co i jak- jeszcze nie myślałam... chce zakończyć I trymestr, a później mogę szukać i myśleć o wózku... :)
Pamiętam jak jakieś dwa lata temu byliśmy na mszy z mężem w jego rodzinnym mieści i stał obok nas tatuś z wózkiem , no i wózek miał obracane siedzisko o 360" - podobny do tego, w którym jedna z nas się tutaj zakochała :)
no byłam w wielkimmm szoku i nie potrafiłam się skupić a ojciec ciągle przekręcał młodego i młody nudy w kościele nie zaznał :) Po przyjściu do domu, sprawdziliśmy ten wózek - kosztował 5 tys zł :)) Więc się śmiałam, że możemy sprzedać nasze stare auto, którym i tak nie jeździmy-to może starczy :)):-D

Paulinek miłość jest bezcenna.....haha,boskiee:))):-D
Tamten wózek co wtedy widzieliśmy to na pewno nie był chico, ale kurde nie pamiętam co dokładnie.... Ale mnie również się bardzo spodobał:)

dziewczyny

pewnie są tu już doświadczone mamusie, może któraś podpowie.
czy wózek który ma wymiary wewnętrzne gondoli 75cm będzie dobry dla dziecka które urodzi się w październiku i będzie w gondoli conajmniej co marca podróżować? nie wydaje się Wam że to trochę mała ta gondola?

Natii84 ja osobiście nie kupiłabym żadnego z tych wózków. Powód? Małe koła, a ten Stokke nie ma żadnej amortyzacji. Jedyny plus to jego waga. Widziałam ten wózek na zywo, i szczerze nie robi wrażenia solidnego i wygodnego dla dziecka, a to przecież najważniejsze. Widziałam laskę która quinny usiłowała jechać po chodniku zimą. Widok powalający :)

reklama
Carla, ale niestety coś za coś... Ja np. nie mam w bloku windy, nie da się zostawić nawet samego stelaża na klatce, nie wyobrażam sobie znoszenia i wnoszenia wózka z idealnymi na zimę wielkimi kołami pompowanymi, ale ważącego 16kg + dziecko + rzeczy :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry